Τα ζώδια της πίστης και της σταθερότητας

 

Τα ζώδια της πίστης και της σταθερότητας

 

 

 

Ταύρος

 

 

Ο  Ταύρος όταν ζευγαρώσει με το κατάλληλο ταίρι δεν  έχει κυριολεκτικά μάτια για κανέναν άλλο/καμία άλλη. Είναι πολύ αισθησιακό ζώδιο και αν καλύπτεται σεξουαλικά από τον/την παρτενέρ του, δεν έχει λόγο ( η περιέργειά του δεν είναι ισχυρή) να κοιτάζει αλλού!

 

 

Λέων

 

 

Ο Λέων είναι πολύ περήφανος και αξιοπρεπής για να ξοδεύεται σε περιστασιακές  σχέσεις, επομένως διαλέγει μία και καλή και αναλώνει όλο του το πάθος στο ένα και μοναδικό βασιλικό του ταίρι!

 

 

Σκορπιός

 

 

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της στενής σχέσης, ικανό να δημιουργήσει σχέσεις που κρατούν μία ζωή! Δίνει την αίσθηση στο/στη σύντροφό του ότι είναι μία ψυχή και δύο σώματα. Απατάει μόνο όταν νιώθει ακάλυπτος, αλλά το πρόβλημα είναι ότι απαιτεί το 200% της προσοχής του/της συντρόφου του για να νιώθει καλυμμένος.

 

 

Καρκίνος

 

 

Ένα ακόμη  ζώδιο που αφοσιώνεται, αν βρει το κατάλληλο «λιμάνι» είναι ο Καρκίνος. Αν και είναι με τα φεγγάρια του, όταν συνδεθεί συναισθηματικά με ένα πρόσωπο, γαντζώνεται απόλυτα πάνω του και δύσκολα μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά με κάποιον άλλο με τον οποίο δεν έχει αναπτύξει έντονο συναισθηματισμό.

 

 

Αιγόκερως

 

 

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που θεωρείται πιστό, επειδή είναι πολύ τυπικός και υπολογίζει τους τύπους και την κοινωνία. Έχει αυτοέλεγχο και είναι αρκετά ασκητικός οπότε, ακόμη κι αν περνάει κάποια δύσκολη φάση στην σχέση του, προτιμά την εγκράτεια και δεν απατά εύκολα το ταίρι του.