Εβδομαδιαίες προβλέψεις με κάρτες Ταρώ 4/09-10/09

ΚΡΙΟΣ(Η Αρχιέρεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: διαίσθηση, ηρεμία στο πνεύμα, ψυχική ισορροπία και καλή διάθεση, είναι τα όπλα σας γι αυτή την εβδομάδα. Η πίστη σας στους ανθρώπους θα φέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Με ηρεμία θα αντιμετωπίσετε κάθε αλλαγή, καλή ή κακή.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ικανοποίηση θα πάρετε από τις συνεργασίες σας με ανθρώπους κύρους, κυρίως τις γυναίκες. Δείχνετε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας κι εκείνοι σε σας. Τα οικονομικά παρουσιάζουν ικανοποιητική σταθερότητα.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια γυναίκα είναι το καταλυτικό εκείνο πρόσωπο που θα σας φέρει σε επαφή με τον έρωτα της ζωής σας. Τώρα θα διαπιστώσετε πώς είναι να σας αγαπούν, και πώς νιώθει κανείς όταν μοιράζεται τα συναισθήματά του. Η αγάπη είναι παρούσα σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αναπόφευκτες αλλαγές και γυρίσματα της τύχης. Παρ’ όλο που η μοίρα είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο, φαίνεται ότι είστε σε θέση να χειριστείτε τα ξαφνικά γεγονότα, παρ’ όλο που δεν είναι εγγυημένη η ικανοποίησή σας. Ωστόσο, αποδέχεστε την καθημερινότητα με σύνεση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: τα πράγματα στα επαγγελματικά πηγαίνουν καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύατε. Μια ευκαιρία για κέρδη, παρουσιάζεται ξαφνικά και είστε σε θέση να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Ένας συνεργάτης σας θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την υλοποίηση ενός σχεδίου

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μία σχέση, που όμως παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, που θα δώσει χαρά τόσο σε σας όσο και στο σύντροφό σας. Η ευτυχία έχει παγιωθεί στην αισθηματική σας ζωή εδώ και καιρό. Απολαύστε τη σχέση. Ξαφνικός έρωτας για τους ελεύθερους

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Διάβολος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αυτά που νιώθετε μέσα σας, είναι εντελώς ασύμβατα με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Παίρνετε πολύ «πατριωτικά» τα πάντα και δείχνετε εμμονή σε κάποιες καταστάσεις που δεν είναι όσο σοβαρές πιστεύετε. Η προσοχή σας αποσπάται από τα σοβαρά.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:μεγάλο το άγχος σας και σας αποσπά την προσοχή από ζητήματα που πρέπει να επιληφθείτε. Κακεντρεχείς οι προθέσεις των συνεργατών σας απέναντί σας, θα υποστείτε απώλεια, κυρίως του σεβασμού του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ζήλια, λόγω προσκόλλησής σας στις σχέσεις, φόβος της απώλειας του συντρόφου, μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε σκοτεινές και ακατάλληλες σκέψεις. Ό,τι και να κάνετε, καταλήγετε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Συνέρθετε αλλιώς, η απώλεια θα είναι αληθινή.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή αναφέρεται στον έρωτα και στο γάμο, αλλά και στις επιλογές που θα πρέπει να κάνετε. Είναι καλό σημάδι για τα ερωτικά σας, και δίνει τέλος στις αόριστες καταστάσεις, που μπορεί να σας «βόλευαν» μέχρι τώρα, όχι όμως πια.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι ειλικρινείς προθέσεις σας απέναντι στους συνεργάτες σας θα δικαιώσει τις επαγγελματικές σας προσδοκίες και θα σας δώσει την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Ταυτόχρονα, φέρνει και αρκετό οικονομικό κέρδος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αρχίζει μια σχέση. Μια καινούρια γνωριμία, που μπορεί να προέρχεται μέσα από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο, θα παίξει καταλυτικό ρόλο καθώς ανακαλύπτετε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Θα συνευρεθείτε ερωτικά με το πρόσωπο αυτό και θα νιώσετε ευτυχία.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η αναζήτηση της αλήθειας. Η κάρτα συμβολίζει το εσωτερικό ταξίδι, για να εύρεση των κρυμμένων αληθειών μέσα μας. Συνδέεται με δυσκολίες βέβαια, αλλά πιο εσωτερικό ταξίδι, δεν έχει δυσκολίες; Φανερώνεται η κρυμμένη υπόσταση του πραγματικού σας εαυτού.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και μην δίνετε το δικαίωμα στους άλλους, να ξέρουν τι ετοιμάζετε. Δείτε τα πράγματα ψύχραιμα και μην αφήνετε τα καθημερινά γεγονότα να επηρεάσουν τα πλάνα σας. Τα οικονομικά χρειάζονται ανακατάταξη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι προτιμότερο να ομολογήσετε την αλήθεια στο ταίρι σας, για τα πεπραγμένα σας, παρά να κρατάτε το στόμα σας κλειστό και να δίνετε την εντύπωση ότι κρύβετε κάτι. Ησυχάστε τον άνθρωπό σας, γιατί οι ανασφάλειες κάνουν ζημιά στη σχέση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, μέσω μια επανασύνδεσης με αυτό. Μπορείτε λοιπόν να αναμένετε την επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, είτε σε ερωτικό, είτε σε φιλικό επίπεδο. Μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις έρχονται στην ζωή σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα βρεθείτε ενώπιον μεγάλων δυνατοτήτων και στόχων, και θα ενθουσιαστείτε. Μια επικείμενη αισιόδοξη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια, συνδέεται με μια τελική απόφαση, η οποία θα οδηγήσει σε ικανοποιητικά κέρδη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: καλό είναι να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για να κάνετε τις σχέσεις σας λίγο καλύτερες και πιο λειτουργικές. Αν συνεχίσετε να προσκολλάσθε σε λάθη του παρελθόντος χωρίς να προσπαθείτε να τα διορθώσετε, σύντομα θα βιώσετε απώλεια.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τρελός)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα εκφράζει την έννοια της αλλαγής και της ευελιξίας που δείχνουμε απέναντι στις αλλαγές, γενικότερα. Ψάχνετε κάτι νέο, που θα σας δώσει χαρά και θα σας βγάλει από την ανιαρή καθημερινότητα. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που νέα ερεθίσματα θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν σκοπεύετε να επαναπαυθείτε στη διαίσθησή σας για να πάρετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις, μην το κάνετε. Ο δυναμισμός και η λογική σας θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και όχι ο εσωτερικός εαυτός σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι ανάγκη να ξεκολλήσετε τη σχέση σας από μια ανιαρή καθημερινότητα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ασχοληθείτε με τη σχέση σας. Γίνετε πιο παιχνιδιάρηδες. Μην αφήνετε την ανία να εισέρχεται στα αισθήματά σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Παρ’ όλα αυτά, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί μια ολοκλήρωση, να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων άλλων σχεδίων και επιθυμιών σας. Αλλά ως γνωστόν ουδέν καλόν αμιγές κακού.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις πηγαίνουν όπως επιθυμείτε και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις με τελικό στόχο να πετύχετε το καλύτερο. Οικονομική άνοδος μετά από μια πρόταση.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις σχέσεις εκεί που θέλετε. Θα θέσετε ένα νέο πλαίσιο δράσης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Κάποιοι από εσάς, θα βρεθείτε με το πρόσωπο που περιμένατε για μεγάλο διάστημα τώρα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Ισχύς)

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική στάση απέναντι στη ζωή κα μια δυνατή βούληση να πετύχετε τους στόχους σας. Τα εμπόδια αυτή το βδομάδα για σας, είναι «παιχνιδάκι». Όμως, η θέλησή σας μπορεί να φαίνεται λίγο σκληρή και τρομακτική για τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας. Μην το παρακάνετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Θα καταφέρετε να επιτύχετε ένα μεγάλο αριθμό προσδοκιών. Θα έχετε αντοχή στα δύσκολα, αυτοπεποίθηση αλλά και το απαραίτητο χρήμα για να κινείστε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η ξεκάθαρη έκφραση των συναισθημάτων σας αλλά και των σκέψεών σας στο σύντροφό σας, θα δώσει μία νέα πνοή στις σχέσεις σας και θα ανανεώσει την ερωτική επιθυμία σε αμφότερες τις πλευρές. Ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς σας με σιγουριά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας και δεν ξέρετε πώς. Χάνετε τις αξίες σας και δεν ξέρετε προς τα πού να κατευθυνθείτε. Νιώθετε ανίκανοι να αναγκάζεστε να στηριχθείτε σε άλλα άτομα, που μπορεί και να μην ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν ή να μην θέλουν.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: στην προσπάθειά σας να βγάλετε άκρη με τις υποχρεώσεις σας, μπορεί να βασιστείτε σε λάθος συνεργάτες, ή σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε καθόλου. Θα χρειαστεί επίσης να κάνετε μια οικονομική θυσία, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος και επωμιζόμενοι τις ευθύνες σας, αποφασίζετε

να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Ίσως αποφασίσετε να ξαναγυρίσετε για να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο το οποίο είχατε αδικήσει συναισθηματικά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές για κάτι νέο. Επισημαίνεται η ανάγκη να θέσετε τα όριά σας και να πάρετε αποφάσεις. Δώστε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια και εστιάστε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: να αναζητάτε το καινούριο, το καινοτόμο. Πάρτε πρωτοβουλίες, επιδιώξτε συνεργασίες και μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού όπου βάσει των γνώσεών σας και της εμπειρίας σας, έχετε μεγάλες πιθανότητες να βγείτε νικητές.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα, με εξαιρετικές προοπτικές για σταθερότητα και αγνά συναισθήματα, έρχεται να γλυκάνει την καρδιά σας και να γαληνέψει την ψυχή σας. Η θετική σας διάθεση είναι εκείνη που θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, ευνοούνται.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άρμα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η ενεργητική σας διάθεση, το θάρρος και η αισιοδοξία σας, εγγυώνται ένα δυνατό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας κάθε είδους. Η κάρτα αυτή αναφέρεται στο θέμα που σας απασχολεί αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, ωστόσο, δίνει εύνοια και σε πιο μακροπρόθεσμους στόχους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό και βγαίνετε νικητές τόσο στον ανταγωνισμό όσο και στις οικονομικές επιδιώξεις σας. Οι επαγγελματικοί σας εχθροί σας σέβονται και οι συνεργάτες προστρέχουν για βοήθεια και υποστήριξη. Σταθερότητα στα οικονομικά

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι μακροχρόνιες σχέσεις, κυρίως αυτές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο πέρασμα του χρόνου, ευνοούνται. Αν αποφασίσατε να επισημοποιήσετε ορίστε ημερομηνία. Οι ελεύθεροι κάντε εικόνα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και το σύμπαν θα σας ακούσει.