m

Kάντε τη σχέση σας, πιο ενδιαφέρουσα

Αγόρια, προσοχή στα κορίτσια σας.

Συμβουλές για να κάνετε τη σχέση σας, πιο ενδιαφέρουσα

Η κυρία Κριός, είναι αυτό που δείχνει. Δραστήρια και αυθόρμητη, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Γκρινιάζει πού και πού και δεν γυρίζει ποτέ να κοιτάξει αυτό που έχει αφήσει. Οι κινήσεις της μπορεί να είναι τόσο προβλέψιμες, όσο και απρόβλεπτες, γι αυτό, δώστε της ένταση και μυστήριο. Δώστε της ένα κίνητρο για να θέλει να κατακτήσει.

Η μαντάμ Ταύρος, έχει μια συγκεκριμένη ρουτίνα για να λειτουργεί στην καθημερινότητά της, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί βαρετό και ανιαρό. Χρωματίστε την ρουτίνα της με μικρές καθημερινές απολαύσεις. Δώστε της αισθησιασμό και θα την έχετε «σκλάβα» σας για πάντα. Δείξτε κατανόηση στις δύσκολες μέρες της και κάντε υπομονή με τις εμμονές της. θα την κερδίσετε, δια βίου.

Η έφηβη Δίδυμος, εναλλάσσει τους ρόλους σαν να ήταν πουκάμισα. Μπορεί να γίνει από άριστη νοικοκυρά, μέχρι το άγριο κι ατίθασο θηλυκό, δοκιμάζοντας έτσι τα όριά σας. Θα σας κάνει να ζηλέψετε, θα σας προκαλέσει ανασφάλειες, αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα σταματήσει να μιλάει. Τα φιλιά είναι η αδυναμία της και είναι και ο μοναδικός τρόπος να την κάνετε να σιωπά.

Η γλυκούλα Καρκίνος, αρνείται πεισματικά να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει και η άλλη πραγματικότητα εκτός απ’ αυτή που έχει χτίσει εκείνη για τους δυο σας. Λειτουργεί πολύ δημιουργικά μέσα σε αυτή και δεν θέλει επουδενί να απέχει απ’ τη «φωλιά» σας. Να τη βγάζετε έξω συχνά. Χρειάζεται να έχει επαφές με τον έξω κόσμο, για να κατανοεί, ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος, ο αληθινός.

Η ντίβα Λέων,  αν νιώσει ότι της είστε αφοσιωμένος, θα ευαισθητοποιηθεί απέναντι σε κάθε σας επιθυμία, και πρόθυμα θα την εκπληρώνει. Θα της αρέσει να την κοιτάζετε στα μάτια, και να ξέρετε ότι ο λόγος σας, μετράει πιο πολύ απ’ τις πράξεις σας. Της αρέσει να ακούει ότι για σας είναι μοναδική. Επίσης, μην προσπαθήσετε να της εκλογικεύσετε τα πράγματα, γιατί της αρέσει το δράμα. Παίξτε το ρόλο του πρωταγωνιστή και θα σας λατρέψει.

Η δεσποινίς Παρθένος, είναι ένα χαρούμενο κορίτσι, αλλά και πολύ φοβισμένο επίσης. Φοβάται την απώλεια των αγαπημένων της, φοβάται τις αρρώστιες και είναι μικροβιοφοβική. Επιπλέον, της αρέσει η καθαριότητα σε όλους τους τομείς της ζωής της. Να της μιλάτε ξεκάθαρα και να της λέτε την αλήθεια. Βοηθήστε την να εκφράζει τα συναισθήματά της, και θα έχετε μια πιστή ακόλουθο, έτοιμη να τρέξει μαζί σας στην άκρη του κόσμου.

Η ωραία Ζυγός, θα σκαρφιστεί ένα σωρό ιστορίες, που θα την ανεβάζουν στα μάτια σας, που πολλές φορές θα σας φανεί ότι λέει ασύστολα ψέματα. Στην πραγματικότητα, το κάνει για να τη σεβαστείτε ώστε να μην την πληγώσετε. Δείξτε της ότι δεν έχει να φοβάται κάτι τέτοιο από εσάς και θα την σκλαβώσετε για πάντα. Συζητήστε μαζί της σαν να ήταν το φιλαράκι σας.

Η μοιραία Σκορπιός, αδυνατεί να εκφράσει με ηρεμία αυτό που την εκνευρίζει. Και αυτό που την εκνευρίζει σε βαθμό κακουργήματος, είναι ότι φοβάται να μην σας χάσει. Αυτό που συμβαίνει μέσα της, δεν θα μπορέσει να σας το πει ποτέ, με λόγια. Γι αυτό και οι συμπεριφορά της είναι αλλοπρόσαλλη. Δείξτε της ότι η προσωπική σας πορεία δεν αλλάζει για χάρη της και κρατήστε συνέπεια σ’ αυτό, ώστε να το συνηθίσει.

Η ατίθαση Τοξότης, ζει τη ζωή της σαν να ήταν παιχνίδι. Η  ζωή μαζί της, θα είναι, επίσης,  ένα παιχνίδι, αρκεί να την εμπιστεύεστε και να μην θίγετε ποτέ τέτοια θέματα. Η ζήλια σας θα της προκαλέσει την οργή, ενώ ο έλεγχος που θα της ασκήσετε μπορεί να φέρει, έναν χωρισμό, που ούτε η ίδια δεν θα θέλει. Να σέβεστε το δικαίωμά της να δρα ανεξάρτητη και να γνωρίζετε ότι θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ, είτε στη ζωή είτε στο κρεβάτι. Να είστε ειλικρινής και αυθόρμητος και της λέτε πάντα την αλήθεια.

Η φιλόδοξη Αιγόκερως, είναι πολύ σοβαρή για να τη ρίξετε με αστεία. Θέλει να είναι εκείνη που αποφασίζει για τα πάντα, ενώ την άποψή της, θα σας τη λέει, πάντα, ετεροχρονισμένα. Θα απαιτεί από εσάς τα πάντα, κι αν της δώσετε λιγότερα, θα «κατσουφιάσει». Θέστε τα όρια των δυνατοτήτων σας, ξεκάθαρα. Της αρέσουν οι καλοί λογαριασμοί. Να της θυμίζετε συχνά, ότι ο έρωτας είναι μέσα στα καθήκοντά της, κι ίσως είναι το ωραιότερο καθήκον που είχε ποτέ.

Η ριζοσπαστική Υδροχόος, είναι μια επαναστάτρια, ενάντια σε κάθε τι, που έχει να κάνει με το συμβατικό και το κατεστημένο. Είναι ευθυνόφοβη, γιατί δεν θέλει να περάσει στην ενηλικίωση. Της αρέσει να είναι το μικρό κορίτσι, το συνεσταλμένο, που δεν θα πέσει στις ερωτικές σας προσεγγίσεις, εύκολα. Επίσης, δεν θα δεχθεί τη δέσμευση, παρά μόνο αν της επιβεβαιώσετε ότι δεν θα πάψει ποτέ να έχει πατρική αντιμετώπιση από εσάς.

Η νεράιδα Ιχθείς, είναι κυκλοθυμική, σε βαθμό κακουργήματος. Αν δεν μάθετε να προσαρμόζεστε στις εναλλαγές της προσωπικότητάς της, δεν θα περάσετε καλά. Να θυμάστε, ότι η γυναίκα αυτή δεν επιλέγει αυτό που αισθάνεται, απλά το βιώνει. Αυτό, είναι και το μεγάλο της ατού. Γι αυτό, να είστε προετοιμασμένος να μπείτε σε λίστα αναμονής για την καρδιά της. Κι αν θέλετε να είστε εσείς ο νικητής, δώστε της όση αγάπη δεν έχει πάρει ποτέ απ’ το μπαμπά της.