Κρόνιες Σχέσεις – Μοιραίοι Έρωτες

Στη ζωή μας ότι έχει διάρκεια, ότι προϋποθέτει δέσμευση είναι κάτω από την επιρροή του Κρόνου. Έτσι λοιπόν όταν μιλάμε για σημαντικές σχέσεις είναι αυτές που για να αντέξουν στην φθορά του χρόνου, των αλλαγών ή των εμποδίων και να επιζήσουν, χρειάζονται απαραίτητα κάποιες κρόνιες επιρροές.

 

Οι πιο συχνές καρμικές όψεις ανάμεσα στο ωροσκόπιο δύο ατόμων που είναι σε σχέση ή γάμο, είναι ανάμεσα στον Κρόνο του ενός και τους προσωπικούς πλανήτες του άλλου ( τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Άρη και την Αφροδίτη). Όταν λοιπόν τα δυο άτομα συναντιούνται, υπάρχει μεταξύ τους ή στον έναν από τους δύο, κυρίως σε αυτόν που εμπλέκονται οι προσωπικοί του πλανήτες μια αίσθηση ότι πρέπει να προσέξει με αυτό το άτομο που γνώρισε, ή ακόμη ίσως να υπάρχει ένας εσωτερικός φόβος  ότι πράγματι πρόκειται για μία πολύ σοβαρή γνωριμία και καλύτερα ας μην μπλέξουμε.

Ο Κρόνος του ενός σε σύνοδο, σε αντίθεση ή σε τετράγωνο με τον Ήλιο (ζώδιο) του άλλου.

Αν οι όψεις Κρόνου – Ήλιου προκύπτουν στον συνδυασμό να έχει όψη ο Κρόνος της γυναίκα όψη  με τον  Ήλιο του άντρα, θα τον σπρώχνει σε ένα μονοπάτι καριέρας ή ζωής που ίσως ο ίδιος να μην είχε επιλέξει, ζώντας έτσι το δικό της όνειρο μέσω εκείνου. Αν όμως ο Κρόνος του άντρα είναι σε όψη με τον  Ήλιο της γυναίκας θα προσπαθήσει να την περιορίσει ή να μπλοκάρει την δημιουργική της έκφραση από φόβο μήπως τον ξεπεράσει ή του φύγει. Στην ουσία όμως οι όψεις Κρόνου – Ήλιου δεν καταστρέφουν τις σχέσεις. Μάλιστα ακόμη κι αν φτάσουν στον χωρισμό, με κάποιο τρόπο θα ξαναγυρίσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μακροχρόνιοι γάμοι ή και σχέσεις έχουν αυτές τις όψεις!

 

Ο Κρόνος του ενός σε  σύνοδο, σε αντίθεση ή σε τετράγωνο με την Σελήνη του άλλου.

 

Οι όψεις Σελήνης  – Κρόνου δείχνουν την εξάρτηση που αναπτύσσουν τα δύο άτομα στην σχέση. Ακόμη και θέματα που σχετίζονται με την εγκατάλειψη ή και την απόρριψη. Αφού ξεπεράσουν αυτά τα θέματα   θα δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία υγιή σχέση, αλλά και τις βάσεις για περισσότερη ψυχική υγεία με τον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Ο Κρόνος τους ενός σε σύνοδο, σε αντίθεση ή σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του άλλου.

 

Μία όψη Κρόνου- Αφροδίτης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους θα τους επιτρέψει να νιώσουν άνετα και ασφαλείς , σας να γνωρίζονται χρόνια. Αυτή η αίσθηση οικειότητας επιτρέπει και στους δύο να ξεδιπλώσουν κρυφές πτυχές του χαρακτήρα τους χωρίς αγωνία. Τις περισσότερες φορές βρίσκουμε όψεις Κρόνου- Αφροδίτης σε παντρεμένα ζευγάρια χρόνια ή σε μακροχρόνιες σχέσεις. Πολλές φορές το άτομο με την Αφροδίτη αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στο να ζεστάνει τον κάπως ψυχρό Κρόνο, παρόλα αυτό η σχέση αυτήν μπορεί να κρατήσει μια ζωή. Η Αφροδίτη μπορεί να βλέπει  στον Κρόνο μια πατρική ή μητρική φιγούρα και φυσικά ο Κρόνος μπορεί παίξει με μοναδικό τρόπο αυτό τον ρόλο.  Η Αφροδίτη είναι το σύμβολο της αιώνιας νεότητας του έρωτα κι αυτό μπορεί να κάνει τον Κρόνο να αντιδρά με ζήλια, κτητικότητα και καχυποψία απέναντί της.

 

Ο Κρόνος του ενός σε σύνοδο, σε αντίθεση ή σε τετράγωνο με τον Άρη του άλλου.

 

Παρόλο που δυο άνθρωποι με αυτήν την όψη θα έπρεπε να νιώθουν απώθηση ο ένας για το άλλο και όχι έλξη, τουλάχιστον στην αρχή φαίνεται να ισχύει το αντίθετο!  Δηλαδή μία έντονη σεξουαλική έλξη που παρόμοια της δεν υπάρχει. Στην πορεία και ειδικά αν αυτή η σχέση φτάσει σε γάμο, μπορεί να υπάρχει αντίστροφή πορεία και να φτάσει το ζευγάρι στην αποχή από το σεξ. Οι σκηνές ζήλιας, θυμού, έντασης δεν θα λείψουν από αυτή την σχέση. Όταν ο Κρόνος αρχίζει με κάποιο τρόπο να αποσύρεται και να δείχνει μία πιο εσωστρεφή συμπεριφορά,  ο Άρης επαναστατεί καθώς δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι το ταίρι του δεν δείχνει πια το πάθος που έδειχνε στην αρχή της σχέσης. Οι σκηνές έντασης που δημιουργεί ο Άρης μήπως και παρακινήσει  τον Κρόνο να αντιδράσει , αν δεν είναι ελεγχόμενες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στην βία με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

Ο Κρόνος του ενός σε σύνοδο στο ίδιο ζώδιο με το Κάρμα (Βόρειο Δεσμό) του άλλου.

 

Αυτή η όψη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία μακροχρόνια σχέση, ίσως και παντοτινή. Το άτομο με τον Κρόνο λειτουργεί σας στήριγμα προς το άτομο με το Κάρμα  και θα στηρίξει την σχέση, θα προσφέρει στο σύντροφό ένα πλαίσιο ασφάλειας και διάρκειας. Ακόμη ο Κρόνος βοηθά το άτομο με το Κάρμα στο ίδιο ζώδιο να πραγματοποιήσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τους στόχους του για να πετύχει. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική σχέση, από αυτές που ίσως αλλάξουν τη ζωή και των δύο και είναι προορισμένες να μην τελειώσουν ποτέ!