Νέα σελήνη Νοεμβρίου

Νέα σελήνη  4 Νοεμβρίου

 

 

 

Πραγματοποιείται στις 12ο:40’ του Σκορπιού και επηρεάζει περισσότερο τους: ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ κυρίως τους 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στον Σκορπιό. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας αναγκάσει να βρούμε λύσεις σε ζητήματα και προβλήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό τομέα. Για τους δεσμευμένους θα υπάρξει ένα δίλλημα που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί! Αν η σχέση δεν έχει γερά θεμέλια, τότε θα διαλυθεί, αν όμως έχουμε μια σχέση δυνατή και σταθερή, τότε θα δυναμώσει περισσότερο!

 

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η Νέα  Σελήνη επηρεάζει περισσότερο την αισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά σας, αφού βρίσκεται στο μεταίχμιο του 8ου οίκου σας. Αυτό θα σας κάνει  περισσότερο δυνατούς ώστε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να νιώσετε απελευθερωμένοι και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε σημαντικά τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε την δύναμη και το πάθος να καλύψετε πλέον το συναισθηματικό σας κενό προσπαθώντας να φέρετε την ισορροπία από κοινού με το ταίρι σας στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι, τα βήματα σας θα σας οδηγήσουν να βρείτε το άλλο σας μισό!

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Νέα Σελήνη στον 6ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας απ’ ότι τα αισθηματικά σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μερικοί από εσάς να αλλάξετε εργασία ή να κάνετε εκκαθαρίσεις και νέα ξεκινήματα στην ήδη υπάρχουσα.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή η Νέα Σελήνη που βρίσκεται στον 5ο σας οίκο θα επηρεάσει περισσότερο το αισθηματικό σας τομέα. Θα μπείτε στην διαδικασία να απαλλαχτείτε από ανασφάλειες και αμφιβολίες που πηγάζουν από παρελθοντικές καταστάσεις. Όσοι είστε σε σχέση θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα απολαύσετε την ελευθερία σας μέσα από τα φλερτ και τις διασκεδάσεις.

 

 

 

ΛΕΩΝ: Θα επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα, αφού η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 4ο οίκο σας. Ευνοείστε όσοι από εσάς ασχολείστε με την αγοραπωλησία ακινήτων.  Συναισθηματικά όσοι από εσάς είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν ήρθε η στιγμή να απαλλαχθείτε απ’ αυτό.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα μπορέσετε να προσελκύσετε άτομα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας, αυτή την ώθηση θα σας δώσει η Νέα Σελήνη στον 3ο σας οίκο.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη στο 2ο οίκο σας, ευνοεί τις νέες συνεργασίες και τις νέες οικονομικές συμφωνίες. Όσοι από εσάς ψάχνετε για νέα εργασία, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε την δουλειά εκείνη που θα σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα.  Συναισθηματικά δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και στο 1ο σας οίκο, η διαίσθησή σας θα βοηθήσει να αλλάξετε εκείνους τους τομείς της ζωής που εσείς νιώθετε ότι δεν λειτουργούν σωστά. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Η Νέα Σελήνη από τον 12ο οίκο, θα σας κάνει πιο μελαγχολικούς και ίσως να νιώσετε κάποιες στιγμές πικρία ή και θυμό ψάχνοντας απαντήσεις σε καταστάσεις από το παρελθόν που σας πλήγωσαν.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη από τον 11ο οίκο σας, ευνοεί τις επαφές με τα άτομα εκείνα που θα σας στηρίξουν στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας σχέδια, δεν έχετε παρά να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αισθηματικά  σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις είτε είστε σε σχέση, είτε ελεύθεροι.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σας, οι προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα στα επαγγελματικά σας, θα σας ανταμείψουν και θα είστε πλέον έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, τα οποία θα φέρουν και την οικονομική σας άνοδο. Αισθηματικά, αναδιοργανώνεστε με αποτέλεσμα να δικαιωθείτε από το ταίρι σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

 

ΙΧΘΥΣ: Με την Νέα Σελήνη στον 9ο οίκο σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό και την διαίσθηση σας. Θα μπορέσετε να πείτε με ειλικρίνεια τα θέλω και τα πιστεύω σας και θα βρείτε τα άτομα εκείνα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στα μελλοντικά σας σχέδια.