Οι κάρτες Ταρώ για το μήνα Μάρτιο 2023

Η κάρτα του μήνα (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

Αυτή η κάρτα, θεωρείται καλό σημάδι για τα αισθηματικά θέματα, αλλά και για τη λύση των διλημμάτων που μπορεί να μας απασχολούν. Σίγουρα, υπονοεί ότι πρέπει να αποφασίσουμε προς τη μία ή την άλλη πλευρά των προβλημάτων μας, για αυτό και η τελική μας επιλογή, θα πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη. Δηλώνει την απαρχή μιας σχέσης ζωής, και τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την πορεία των ερωτικών μας. Αρκεί, να είμαστε σε θέση να εκφράζουμε τις σκέψεις και τα αισθήματά μας και να μην είμαστε αναποφάσιστοι. Εδώ, δεν μας «παίρνει» για παθητική στάση. Πρέπει, να πάρουμε θέση και να μπορούμε να την υποστηρίζουμε σε κάθε περίσταση.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ(Ο Αρχιερέας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει την καλοσύνη, τη μεγαλοψυχία και τη δεκτικότητα. Δείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω σας, ιδίως αν είναι εμπειρότεροι από εσάς. Δώστε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθήστε όπου μπορείτε τους συνανθρώπους σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: βλέπετε τα πράγματα με ψυχραιμία και παρατηρείτε κρυμμένες λύσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Οι λύσεις προσφέρονται ολοκληρωμένες. Αντιμετωπίζετε με ειλικρίνεια την κριτική των συνεργατών σας και μαζί προχωράτε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Η σωστή επιλογή συνεργατών δε, θα σας λύσει τα χέρια. Η εμπειρία σας, θα σας οδηγήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων και φυσικά στην αύξηση των εσόδων σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα σας δώσει μεγάλη χαρά το να στηρίξετε το σύντροφό σας, στις επιδιώξεις του. Θα δώσετε και θα πάρετε πολλή αγάπη αυτό το μήνα. Ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε και ένα βήμα πιο πέρα, οι ελεύθεροι. Καλοσύνη, μεγαλοψυχία, ευγένεια, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τα οποία, εννοείται μοιράζεστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ηρεμία και γαλήνη στις σχέσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ(Ο Τροχός της Τύχης)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, εκφράζει τα γυρίσματα της τύχης. Τις αναπόφευκτες αλλαγές, τα ατυχήματα. Η μοίρα, είναι ένα ευαίσθητο θέμα και δεν εγγυάται την ικανοποίηση των επιθυμιών. Φέρνει δε, καταστάσεις που ίσως δεν επιθυμούμε και δεν είναι στο χέρι μας να χειριστούμε. Γι αυτό και είναι σημαντικό να δεχτείτε τη μοίρα σας με σύνεση.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ένα παιχνίδι της μοίρας θα πάρει αναπάντεχη τροπή. Ένα γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που δουλεύετε και θα κάνει τις εξελίξεις να δουλεύουν προς όφελός σας. Μια επαγγελματική ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας την οποία θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, με μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας προκαλεί έντονα συναισθήματα αλλά και έντονο ερωτισμό. Η ευτυχία που περιμένετε είναι προ των πυλών, για όσους έχετε αποφασίσει να γίνετε γονείς. Να προσέχετε τη φούρια των ερωτικών σας συναισθημάτων γιατί μπορεί να εκφραστούν λίγο έντονα, κάτι που μπορεί να δυσαρεστήσει τον σύντροφό σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ(Η Αυτοκράτειρα)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει τη μητρική αγάπη και τα πλούσια συναισθήματα. Δίνει στον άνθρωπο καλλιτεχνικές τάσεις και μια αίσθηση ζεστασιάς, που είτε δίνει, είτε εισπράττει από τους άλλους. Μικρές καθημερινές χαρές, δημιουργούν ένα αίσθημα πληρότητας και ικανοποίησης.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, από την πλευρά της λογικής, της ηρεμίας και της αρμονικής συνύπαρξης με τους συνεργάτες σας. Η γοητεία σας θα βοηθήσει στις επιδιώξεις σας, αλλά είναι σημαντικό να συμπεριφέρεστε ήρεμα στις εντάσεις. Σύντομα, θα συνειδητοποιήσετε ότι σας περιβάλλει αφθονία και αυτό επεκτείνεται και στο πορτοφόλι σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα συνδεθείτε συναισθηματικά αλλά και ερωτικά, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δέχεστε τους ανθρώπους όπως είναι και τους γοητεύετε με την προσωπικότητά σας. Όσοι είστε σε δέσμευση θα βιώσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ όσοι αναζητάτε σύντροφο ζωής, αυτός ο μήνας ενδείκνυται.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(Το Άστρο)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή, εκφράζει την ελπίδα, τις προσδοκίες και ένα λαμπρό μέλλον. Προμηνύει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες και μπορείτε να περιμένετε πολύ καλές εξελίξεις. Θα συμβούν αλλαγές στο περιβάλλον που κινείστε που θα σας υποδείξουν το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια και οι επιδιώξεις σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η αυτοεκτίμησή σας είναι το μεγάλο σας προσόν, σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η καριέρα, αυτό το μήνα απογειώνεται καθώς παρουσιάζονται πολλές και καλές ευκαιρίες. Οικονομική άνοδος, μια και το προηγούμενο διάστημα έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματά σας. Είστε πολύ δεκτικοί στη βοήθεια που σας προσφέρεται, αλλά και πολύ πρόθυμοι να βοηθήσετε.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι αισθηματικές σας ελπίδες αναπτερώνονται με την εμφάνιση ενός προσώπου στη ζωή σας. Ένα πρόσωπο που δίνει νέα πνοή στην συναισθηματική σας μοναξιά. Συναισθήματα αγάπης σας πλημμυρίζουν. Το μέλλον, ξανοίγεται ικανοποιητικό σε μεγάλο βαθμό. Όσοι από εσάς έχετε αποφασίσει να γίνετε γονείς, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη περίοδο από αυτή.

 

 

ΛΕΩΝ(Ο Αυτοκράτορας)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα συμβολίζει το θάρρος, την ηγεσία και την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν, με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Έχετε καλές σχέσεις με άτομα που φέρουν κύρος και αυτό θα βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι κινήσεις σας σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σας, θα είναι πρωτότυπες, ίσως και λίγο ακραίες. Ωστόσο, θα σας προσδώσουν την εικόνα ενός πετυχημένου ανθρώπου, με ηγετικές ικανότητες, που όλοι θαυμάζουν και σέβονται. Να επιδιώξετε καταστάσεις που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις και ανταγωνισμό. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: σας περιμένει ένα πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον σας εδώ και καιρό. Οι ερωτικοί σας πόθοι εκπληρώνονται και βρίσκετε την ευτυχία. Οι δεσμευμένοι, έχετε τον τρόπο να κατευθύνετε τη σχέση σας εκεί που θέλετε. Με άνεση αλλάζετε τους όρους της σχέσης και την πηγαίνετε ένα βήμα πιο πέρα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(Ο Κρεμασμένος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή συμβολίζει για σας, την αυταπάρνηση, την αφοσίωση και την φιλανθρωπία. Θα υπηρετήσετε τους συνανθρώπους σας και θα δείξετε εμφανώς τον αλτρουισμό σας, συχνά με πράξεις αυτοθυσίας. Οι κόποι σας ανταμείβονται.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αν δεν μπείτε στη διαδικασία να θεωρείτε ότι οι κόποι σας είναι επί ματαίως, οι προσπάθειές σας φέρνουν καρπούς. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε τους κόπους σας. Αλλάζετε τον τρόπο δουλειάς σας, και κινήσεις που κάποτε σας φαινόταν ουσιαστικές, τώρα χάνουν την σημασία τους. Ένας νέος τρόπος ζωής γενικότερα σας φέρνει περισσότερες επιτυχίες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας. Νοιάζεστε περισσότερο για τις ανάγκες του συντρόφου και συχνά, κάνετε στην άκρη το δικό σας συμφέρον για το συμφέρον της σχέσης. Όσοι αναζητάτε σύντροφος δεν θα είναι εύκολο να βρείτε κάποιον αξιόλογο, αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι θα μείνετε μόνοι.

 

 

ΖΥΓΟΣ(Ο Θάνατος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: η κάρτα αυτή συμβολίζει το τέλος. Εκφράζει την ανάγκη να σταματήσετε οτιδήποτε κάνετε. Δεν είναι από τις θετικές κάρτες, αλλά μπορεί να σας δείξει την κατεύθυνση για να βγείτε από τα αδιέξοδα ή τις παγίδες. Σας παροτρύνει δε, να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα με τον εαυτό σας σε νέες βάσεις.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: υπάρχει επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε να κινείστε με τον τρόπο που το κάνετε. Οι επιδιώξεις σας δεν πρόκειται να υλοποιηθούν και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που θα σας εγκλωβίσει σε μια κατάσταση από την οποία δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε. Τα οικονομικά ακολουθούν την πεπατημένη.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι σημαντικό να αναζητήσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Η σχέση σας, σας κρατά εγκλωβισμένους σε έναν φαύλο κύκλο, όπου η κατήφεια και τα ψυχολογικά τερτίπια του συντρόφου σας ρίχνουν ολοένα και σε πιο βαθύ σκοτάδι. Αν θέλετε να ζήσετε μια «ανάσταση», τελειώστε με αυτές τις άρρωστες σχέσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(Ο Μάγος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές για κάτι καινούριο. Η κάρτα αυτή επισημαίνει, επίσης, την ανάγκη να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις. Εκμεταλλευθείτε την αφορμή να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν και εστιάστε εκεί όπου σας κατευθύνει η καρδιά σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: είστε δεκτικοί σε αλλαγές, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτό σας προσδίδει διαλλακτικότητα, διπλωματία και καλή προσαρμοστική ικανότητα, ώστε να επιτύχετε γρηγορότερα τους στόχους σας. Αναζητήστε κάθε τι καινούριο, θα έχετε όφελος και στα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: νέες σχέσεις, νέες καταστάσεις. Ανανεωμένοι και εσείς συναισθηματικά, δεν θα βρείτε ιδιαίτερη δυσκολία να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Η θετική σας διάθεση αλλά και η καλή συμπεριφορά του συντρόφου, θα είναι οι αιτίες που θα εξελίξουν τη σχέση, στο έπακρό της.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ(Η Δύναμη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θετική στάση απέναντι στη ζωή. Είστε γεμάτοι θέληση. Η κάρτα εκφράζει δυνατή βούληση στο να επιτύχετε τους στόχους σας. Με την ίδια δύναμη θα αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο. Προσέξτε όμως, γιατί αυτή η δυναμική στη θέλησή σας, μπορεί να φαίνεται παράξενα τρομακτική στους άλλους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς, ή αλλαγές στον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Έτσι, θα επιτευχθούν οι αναμενόμενες επιδιώξεις σας. Δείξτε πίστη στις δυνάμεις σας, εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας και οι επαγγελματικοί και οικονομικοί σας στόχοι, θα ολοκληρωθούν.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η ξεκάθαρη έκφραση των συναισθημάτων σας και σκέψεων σας για τη σχέση σας, θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν έχετε σκοπό να παντρευτείτε δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη περίοδο για να προτείνετε στο ταίρι σας. Όσο για σας τους ελεύθερους, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να συντροφευτείτε, θα τις δημιουργήσετε εσείς με το δυναμισμό σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(Η Δικαιοσύνη)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Η κάρτα εκφράζει αρμονικές καταστάσεις κάτω από τις οποίες επικρατεί η δικαιοσύνη και πρυτανεύει η ίση μεταχείριση προς κάθε κατεύθυνση. Να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας και να μετριάσετε την τελειομανία σας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι άνθρωποι, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Οι συνεργάτες σας σπεύδουν να συνεργαστούν μαζί σας. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις αποδίδουν τα μέγιστα στα οικονομικά σας. Καλή διαχείριση των εσόδων, αν και με αυξημένες υποχρεώσεις.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: θα δυσκολευτείτε λίγο στον ερωτικό τομέα, καθώς δεν προτιμάτε να εκφράστε ευθέως τα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί δεν είστε σίγουροι ότι οι επιθυμίες του συντρόφου, ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει, ταυτίζονται με τις δικές σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(Η Εγκράτεια)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ασφάλεια και διατήρηση της παρούσας κατάστασης, μετριοφροσύνη και μέτρο, είναι οι λέξεις κλειδιά για αυτό το μήνα, που θα οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν επιδείξετε ψυχραιμία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται, θα τα δείτε να λύνονται γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα ανταποκριθείτε με συνέπεια στις υποχρεώσεις σας και αυτό θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στα σχέδιά σας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και δεν παρεκκλίνετε της πορείας σας, για κανέναν και για τίποτα. Έτσι, περιορίζονται οι κίνδυνοι αποτυχίας και τα οικονομικά ανεβαίνουν με σχετικά καλό ρυθμό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μια φιλική σχέση, εξελίσσεται σε ερωτική μετά από αρκετό καιρό συναναστροφής. Αν δεν αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεφύγουν του μέτρου, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει θα γίνει γρήγορα δικός σας. Ομαλότητα, σταθερότητα, ισορροπία και γαλήνη στις σταθερές σχέσεις.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Διάβολος)

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: πόθος, ζήλια, λαγνεία και σκοτεινά και ανεξιχνίαστα συναισθήματα. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε αυτή την περίοδο, είναι ασύμβατη με τα συναισθήματά σας και αυτό είναι μια προειδοποίηση για σας. Παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά και επί προσωπικού και οι σκέψεις σας κατευθύνονται προς οδούς που «δεν πρέπει».

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: νομίζετε ότι σας ζηλεύουν οι συνεργάτες σας, ή ζηλεύετε εσείς. Θεωρείτε ότι όλοι σας κουτσομπολεύουν ή κουτσομπολεύετε εσείς. Μπαίνετε στον πειρασμό να θεωρείτε ότι οι άλλοι είναι κακεντρεχείς ενώ στην ουσία είστε εσείς. Πολλές φορές αυτό το μήνα, θα χάσετε την ψυχραιμία σας και αυτό θα κοστίσει πολύ στη δουλειά και τις επιδιώξεις σας, αλλά και στα οικονομικά σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ό,τι και να κάνετε για τη σχέση σας, πάει στραβά. Απογοητεύεστε και τα βάζετε με τη μοίρα και το πεπρωμένο σας. Απομακρύνεστε σταδιακά, από πράγματα που κάποτε σας έδιναν χαρά και αυτό κοστίζει τόσο σε συναισθήματα όσο και σε καλή συντρόφευση. Η ζήλια σας, σας τυφλώνει και δεν βλέπετε την ουσία στη σχέση. Συνέρθετε, γιατί επίκειται χωρισμός, και μάλιστα οριστικός.