m

Ποια Ζώδια κάνουν μεταξύ τους καρμικές σχέσεις

ΚΡΙΟΣ

Ο παρορμητικός Κριός  βρίσκει το δάσκαλό του στο πρόσωπο ενός οργανωτικού και συντηρητικού Παρθένου. Μπορεί το γήινο αυτό ζώδιο να καταφέρει να εξισορροπήσει και να ηρεμήσει τον ορμητικό Κριό  τόσο ώστε να μην μπορεί να τον αποχωριστεί. Αλλά και με ένα Σκορπιό , αν ξεπεράσουν τις κόντρες και τις αντιζηλίες , μπορούν να κάνουν μία απόλυτα ολοκληρωμένη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ήρεμο πνεύμα του Ταύρου είναι σε μία πλήρη αντίθεση με τη σπιρτάδα και την αμεσότητα του φλογερού Τοξότη. Ο Ταύρος γοητεύεται τόσο  από αυτή την διαφορετικότητα που αν δεν καταλήξουν σε πόλεμο , μπορεί να μείνουν μαζί για πάντα!  Με ένα Ζυγό ο οποίος ξέρει πολύ καλά πώς να ξεσηκώσει έναν Ταύρο και πώς να του γίνει απαραίτητος. Μη ξεχνάμε ότι Ζυγός και Ταύρος έχουν κοινό κυβερνήτη πλανήτη, την Αφροδίτη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο αρκετά επιπόλαιος Δίδυμος σοκάρεται από την σταθερότητα και τη σοβαρότητα του Αιγόκερου. Αν δεν πλήξει θανάσιμα μαζί του, είναι σίγουρο ότι θα τον λατρέψει για πάντα!  Παρόμοια χημεία  έχει και με τον Σκορπιό με τον οποίο όμως ίσως  αρχικά να μην βρει κανένα κοινό στοιχείο, αλλά  στην συνέχεια πιθανόν να γοητευτεί από τον παθιασμένο του τρόπο και την διεισδυτική του ματιά με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανεξαρτησία και εκκεντρικότητα του Υδροχόου μπορούν να κάνουν το συναισθηματικό Καρκίνο να βγει από τα ρούχα του! Αν καταφέρουν  να βρουν την χρυσή τομή μεταξύ του συναισθήματος και της λογική θα έχουν μία υπέροχη σχέση. Κάτι ανάλογο θα συμβεί μεταξύ ενός Τοξότη και ενός Καρκίνου. Αυτός ο συνδυασμός φαινομενικά είναι αταίριαστος, παρόλα αυτά μπορεί να οδηγήσει σε μια ισχυρή φιλία ή σ’ ένα πετυχημένο γάμο!

ΛΕΩΝ

Ο ενθουσιασμός και ο εγωκεντρισμός ενός Λέοντα μπορεί να μετριαστεί από την τρυφερότητα και τον ιδεαλισμό ενός Ιχθύ. Όσο για την τάση του Λέοντα να σπαταλά χρήματα και να σκορπίζει τον χρόνο του σε περιττές απολαύσεις, ένας Αιγόκερως θα μπορούσε να τον βάλει στο σωστό δρόμο! Όσο κι αν δυσκολευτούν να τα βρουν στην αρχή, το αποτέλεσμα θα αξίζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρεμος, λίγο γκρινιάρης και πολύ οργανωτικός ο Παρθένος, θα τον ξεσήκωνε το αλαλούμ που θα του προκαλέσει στην ζωή του ένας ζωηρός Κριός! Αντίστοιχα η εκκεντρικότητα του Υδροχόου  μπορεί να έχει ανάλογα θετικά αποτελέσματα στην ζωή και στην καρδιά του Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα ο πράος Ζυγός θα αντιμετώπιζε δυσκολίες στην επικοινωνία του με έναν πεισματάρη Ταύρο. Η κοινή τους αγάπη για τις απολαύσεις και τις τέχνες όμως μπορεί να τους φέρει πολύ κοντά. Όσο για τις ζήλιες και τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο των Ιχθύων, μπορούν, είτε να απομακρύνουν τον Ζυγό, είτε να τον καθηλώσουν για πάντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πάθη και οι ίντριγκες του Σκορπιού συγκρούονται μοναδικά με τον ορθολογισμό των Διδύμων. Πρόκειται για μία σχέση που ευνοεί τις κόντρες και τις έντονες διαφωνίες, αλλά για να πετύχει τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.  Στο πρόσωπο  του Κριού,  ο Σκορπιός μπορεί να  βρει ένα πολύ αταίριαστο συνοδοιπόρο στα καθημερινά θέματα και ταυτόχρονα τον ιδανικό παρτενέρ στον έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ούτε ο ίδιος ο Τοξότης μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό ακριβώς που τον γοητεύει σε ένα Καρκίνο και τον κάνει να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά του. Ο ρομαντικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την ζωή τον εξοργίζει και την άλλη τον απογειώνει! Το ίδιο ακριβώς παθαίνει και με την σταθερότητα και το πείσμα του Ταύρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από πολύ νωρίς ένας ορθολογιστής Αιγόκερως, μπορεί να καταλάβει ότι η έντονη έλξη που αισθάνεται δίπλα στους Διδύμους είναι επικίνδυνη. Οι διαφορετικοί τους  κόσμοι συγκρούονται εύκολα και πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να συναντηθούν. Κάτι αντίστοιχο αισθάνεται και για ένα παθιασμένο Λέοντα που μπορεί να του γκρεμίσει τις πολύτιμες ισορροπίες του μέσα σε μία νύκτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο απείθαρχος και ανεξάρτητος Υδροχόος είναι πιθανόν  να αισθανθεί ότι ασφυκτιά  δίπλα σε ένα γκρινιάρη και τρυφερό Καρκίνο. Δύσκολο  όμως  να ξεκολλήσει από κοντά του αν τον ερωτευτεί!  Αλλά και η μονοτονία της ζωής ενός Παρθένου μπορεί να γίνει κόκκινο πανί για τον αντισυμβατικό Υδροχόο, που σ’ αυτή την περίπτωση είτε θα το βάλει στα πόδια και θα φύγει, είτε θα μείνει για πάντα δίπλα του.

ΙΧΘΥΣ

Η κτητικότητα των Ιχθύων βρίσκει τοίχο μπροστά στην ανεξάρτητη συμπεριφορά του Ζυγού, πράγμα που από την μια τον πληγώνει κι από την άλλη του προκαλεί θαυμασμό! Όσον αφορά τη ζωντάνια και την πληθωρικότητα του Λέοντα , εξάπτει την ήδη ανεπτυγμένη φαντασία του Ιχθύ και τον καθηλώνει μια ζωή!