Πρόβλεψη εβδομάδας 1/11-7/11

 

Πρόβλεψη εβδομάδας 1/11-7/11

Η πρόβλεψη εβδομάδας 1/11-7/11 ξεκινάει με τον Κριό…

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έντονο το συναίσθημα της μοναξιάς, θα σας δυσκολέψει ως προς την έκφραση των απόψεών σας στο περιβάλλον σας. Δυστυχώς δεν θα αποφύγετε κάποιες αντιπαραθέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και ίσως καβγαδίσετε ανεπανόρθωτα μαζί τους.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: η τύχη θα αρχίσει να σας προειδοποιεί για την άφιξή της, με μικρές ευκαιρίες για κέρδη. Θα έχετε αμέριστη βοήθεια από πρόσωπα κύρους, με τη δυνατότητα και τη θέληση να προωθήσουν τα σχέδιά σας, και να συμβάλλουν στην επιτυχία σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν είναι ακόμα η ώρα να βγείτε απ’ το «καβούκι» σας, ωστόσο ευνοούνται οι σταθερές σχέσεις, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους  στο πέρασμα του χρόνου και της σκληρής καθημερινότητας. Ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: άνετοι επικοινωνιακά, θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους, κοινωνικοί και πολύ ευχάριστοι στις συναναστροφές σας. θα κάνετε γνωριμίες, που μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν χρήσιμες, ίσως και καταλυτικές για την εξέλιξη των προσωπικών σας αλλά και επαγγελματικών σας, σχεδίων.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι καλλιτέχνες θα ευνοηθούν αρκετά αυτό το διάστημα, χωρίς να αποκλείονται και οι έμποροι τέχνης. Ευχάριστες εκπλήξεις περιμένουν όσους κάνουν καριέρα, ενώ όσοι αναζητάτε εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Τα οικονομικά σε άνοδο.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι επικοινωνίες αυτό το διάστημα, που ξεκινά με την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσο για τους ελεύθερους, ναι, θα συναντήσουν επιτέλους τον μεγάλο και μοιραίο έρωτα.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: να μην ξεγελαστείτε από όσους σας υπόσχονται πολλά κεράσια, και πάρτε μικρό καλάθι, άσχετα με το ποιο περιεχόμενο σας λένε ότι θα έχει. Να είστε ρεαλιστές και να προωθείτε την πραγματική εικόνα του εαυτού σας και όχι αυτό που θέλετε εσείς να πιστεύετε.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: αξιόπιστους, και αποφασιστικούς σας βρίσκουν οι ανώτεροί σας, στη δουλειά και φροντίζουν να σας το δείξουν επιβραβεύοντας τις προσπάθειές σας, με μια προαγωγή, που όχι μόνο θα σας δώσει ικανοποίηση, αλλά θα αυξήσει και το μισθό σας.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: δεν θα τα πάτε καλά με τις σχέσεις σας αυτή την περίοδο. Όχι γιατί σας προβληματίζει ο σύντροφος αλλά γιατί εσείς αντιλαμβάνεστε λανθασμένα τις κινήσεις του συντρόφου σας. Σας καταλαμβάνει μια ανασφάλεια, που μπορεί να φέρει διαπληκτισμούς, ίσως και ρήξεις στις σχέσεις.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: έχετε αποφασίσει να είστε μόνοι, και έχετε επιλέξει το χώρο του σπιτιού σας γι αυτό το λόγο. Γι αυτό, και έχετε μπει στη διαδικασία να κάνετε διάφορα μαστορέματα, ίσως και γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Από την άλλη μεριά, είστε αρκετά επικοινωνιακοί και θα μιλήσετε με πολύ κόσμο διαδικτυακά ή τηλεφωνικά.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ασχολείστε με τη δουλειά σας, ίσως όχι όσο θα έπρεπε, περισσότερο γιατί τα σχέδιά σας, προϋποθέτουν ένα χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Τα οικονομικά πηγαίνουν όσο καλά έχετε φροντίσει εσείς γι αυτό.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η δουλειά σας αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας. Ως εκ τούτου, ο ρομαντισμός έχει αντικατασταθεί από μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας σχέσεων, στις οποίες αυτό που περισσότερο σας ενδιαφέρει, είναι το υλικό – ερωτικό κομμάτι.

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: αρκετά κοινωνικοί και ευχάριστοι ως παρέα θα είστε αυτή την περίοδο, κάτι που θα φέρει στο δρόμο σας γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα. Ευχάριστες εκπλήξεις να περιμένετε από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: για όσους από εσάς, αναζητάτε εργασία, αυτή η εβδομάδα θα αποδειχθεί πολύ εποικοδομητική καθώς θα σας φέρει ενώπιον αρκετών, ενδιαφερουσών, ευκαιριών. Τα οικονομικά μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: μεγαλύτερη είναι η ανάγκη σας να συντροφευτείτε, παρά να ερωτευθείτε. Πολλά θα είναι τα πρόσωπα που  θα έρθουν στο δρόμο σας. Σε σας, παραμένει η επιλογή και η απόφαση. Οι φιλίες περνούν ένα γενικό ξεκαθάρισμα, για να ισχυροποιηθούν και να σταθεροποιηθούν.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: θα διαπιστώσετε (εκ των υστέρων βέβαια), ότι η εικόνα που διατηρείτε για τον εαυτό και τις ικανότητές σας, είναι εντελώς λανθασμένη. Δεν φταίτε εσείς, αλλά το πλανητικό σκηνικό που σας δίνει αυτές τις λάθος, αντιλήψεις. Θα συνέρθετε γρήγορα.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι προσπάθειές σας εκτιμούνται, και άτομα με κύρος και δύναμη, είναι διατεθειμένα να ανταποκριθούν στις εκκλήσεις σας, για βοήθεια και υποστήριξη. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο και εξελίσσονται ικανοποιητικά.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, να προσέχετε με τους νέους έρωτες, γιατί μπορεί να υπόσχονται μέλλον, αλλά μπορεί να αποδειχθούν δίχως αύριο. Οι σταθερές σχέσεις όμως, είναι πλέον έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα.

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: τελεσίδικες και οριστικές αποφάσεις στη ζωή σας, παίρνετε αυτό το διάστημα, μετά από έντονο συλλογισμό. Αυτή η οριστικοποίηση των αποφάσεών σας, σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, ώστε να ξεκουραστείτε επιτέλους από το άγχος που σας κατέβαλλε.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: θα πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες, θα κάνετε γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, ειδικά αν δραστηριοποιείστε στον τομέα του ανταγωνισμού. Ένα νέο σχέδιο δράσης δε, που συλλαμβάνετε, θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η δουλειά, μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας, γι αυτό και οι σχέσεις μπορεί να περάσουν μεγάλη κρίση. Ίσως μάλιστα, να χρειαστεί να απομακρυνθείτε για λίγο διάστημα από το σύντροφό σας.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: κοινωνικοί και ευχάριστοι με ωραία και αρμονική έκφραση και άνεση στην επικοινωνία, θα είστε σε θέση να κάνετε πολλές επαφές και να διεκπεραιώσετε τα θέματά σας που είναι σε εκκρεμότητα. Επίσης αυτό το διάστημα θα ανακαλύψετε τη χαρά που δίνει η ομαδική εργασία.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: οι απόψεις σας, θα περάσουν με ήπιο και όμορφο τρόπο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον έτσι ώστε να έχετε την κατάλληλη βοήθεια, προκειμένου να εφαρμοστούν στην πράξη οι ιδέες σας. Σε άνοδο τα οικονομικά σας δίνουν μεγάλη ικανοποίηση.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας κεραυνοβόλος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και αναστατώνει την καθημερινότητά σας. Είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα σ’ αυτόν, βλέποντας να ανοίγονται μπροστά στα μάτια σας νέοι αισθηματικοί δρόμοι και ένα εξαιρετικό μέλλον.

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: με λανθασμένο τρόπο αντίληψης των μηνυμάτων από το περιβάλλον σας αρχίζει η περίοδος αυτή, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα λύσετε πολλά από τα προβλήματά σας. Προσπαθήστε απλά να κρατάτε τις ισορροπίες και την ψυχραιμία σας, πάνω απ’ όλα

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ώριμοι, με υπευθυνότητα, ορθή κρίση και αξιοπιστία ως προς τις δραστηριότητές σας παρουσιάζεστε αυτό το διάστημα. Θα επιδείξετε πρωτοφανή συνέπεια, στις υποχρεώσεις σας έτσι ώστε τα οικονομικά σας να μπουν πλέον σε πολύ καλή σειρά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: είναι αλήθεια ότι προτιμάτε να είστε μόνοι και να δώσετε έμφαση στις φιλίες παρά στους έρωτες. Ωστόσο, είστε επιρρεπείς στο να πιστέψετε κάθε έναν που  σας υπόσχεται ατέλειωτους ρομαντικούς έρωτες και αυτό είναι μια «καταστροφική» αντίφαση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: κάθε εγωιστική επιδίωξη, σε ό,τι αφορά στις σχέσεις πρέπει να τελειώνει απ’ τη ζωή σας. Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε πουθενά υπό αυτές τις συνθήκες και θα υπάρξουν δυσκολίες που δεν έχετε φανταστεί και θα είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσετε.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: έντονο το παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της δουλειάς σας. Κάποιοι συνεργάτες σας επιβουλεύονται θέλοντας την αποχώρησή σας, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το αφήσετε να συμβεί. Προσοχή στα οικονομικά γιατί ξοδεύετε ενστικτωδώς.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: οι ελεύθεροι θα κάνετε νέες γνωριμίες, που όμως, δεν θα σας δίνουν την ασφάλεια που εσείς θέλετε από μια σχέση. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, πρόκειται να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό  για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η σχέση σας.

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: ευχάριστες εκπλήξεις έρχονται από το κοινωνικό σας περιβάλλον και σας προσδίδουν έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό. Μπορεί αυτό το διάστημα να αποφασίσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, υιοθετώντας ένα πιο εξεζητημένο στιλ.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: εύνοια δίνεται σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο. Εύγλωττοι, δημοφιλείς, και με μια γλυκύτητα που αγγίζει τα όρια της διπλωματίας, θα μπορέσετε να κατατροπώσετε τους ανταγωνιστές. Τα οικονομικά, εννοείται, βαδίζουν αναλόγως προσόντων.

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: ένας κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται να σας αναστατώσει, αλλά και να δώσει στη ζωή και την καθημερινότητά σας, νέο καρδιοχτύπι και νέο ενθουσιασμό. Τα πάντα γύρω σας, μοιάζουν πιο όμορφα, πιο συγκλονιστικά και πιο ενδιαφέροντα.

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: οραματίζεστε ένα μέλλον, που μάλλον βρίσκεται στη φαντασία σας, γιατί αν το δείτε λογικά, καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Ευάλωτοι στις κολακείες, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης από κάθε επιτήδειο που υπόσχεται πολλά.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: πολλές επαγγελματικές δυνατότητες ανοίγονται αυτό το διάστημα και θα πρέπει να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Τα οικονομικά σας, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, γι αυτό χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια.

 

 

 

ΣΧΕΣΕΙΣ: η συναισθηματική σας ζωή σας καλύπτει απόλυτα. Κάθε «συννεφάκι» που παρουσιάζεται μπορείτε να το διαχειριστείτε άψογα. Προσοχή όμως, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γιατί έρχονται και πειρασμοί που μπορεί να κοστίσουν μια σταθερή σχέση.