Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10/2

 

Τα ζώδια για σήμερα 10/2

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Προβλήματα υγείας, είτε δικά σας είτε κάποιου προσφιλούς σας ατόμου, σας στεναχωρούν, σας αποσυντονίζουν και αποσπούν την προσοχή σας από άλλα, πιο καίρια και σοβαρά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Δημιουργικότητα, θετική ενέργεια, δύναμη, ευρωστία, και ευεξία για σήμερα, που οι υποθέσεις σας αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της επιτυχίας. Τα σχέδιά σας προωθούνται και τα όνειρά σας εκπληρώνονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ζητήματα της οικογένειας, λύνονται μόνο αν επιδείξετε ψύχραιμη στάση και φυσικά αν συμπεριφερθείτε με δικαιοσύνη προς όλους. Σας ευνοεί μια αγοραπωλησία ακινήτου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα επικοινωνήσετε με φίλους και γενικά με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα ανταλλάξετε μηνύματα, και ιδέες και θα λάβετε προσκλήσεις, για συμμετοχή σας, σε διάφορα φιλικά και παρεΐστικα γεγονότα.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ο οικονομικός σας τομέας, είναι ένα ευαίσθητο κεφάλαιο για σας αυτό το διάστημα. Σήμερα αποφασίζετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας, μέσα από πιο καλή και αυστηρή διαχείριση των εσόδων σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Λίγο περισσότερο ευαίσθητοι απ’ το κανονικό, και λίγο περισσότερο ευέξαπτοι απ’ ό,τι θα έπρεπε θα είστε σήμερα, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και εντάσεις στο χώρο της εργασίας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η καλή ή κακή σας ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διευθέτηση των υποθέσεών σας, γιατί αυτό που θα επιζητήσετε σήμερα, είναι η απομόνωση στον προσωπικό σας χώρο και η κουβέντα με τον εαυτό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ανάμεσα σε φίλους, με καλή και αισιόδοξη διάθεση θα περάσετε πολύ καλά. Συναναστροφές με άτομα κύρους θα φέρουν λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν και θα προωθήσει τα σχέδιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας, και τυγχάνετε μεγάλης εκτιμήσεως στον επαγγελματικό σας χώρο. Καταξίωση, δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Αν έχετε σκοπό να μάθετε μία επιπλέον ή την πρώτη σας, ξένη γλώσσα, είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε. Μια μετακίνηση, ένα ταξίδι, ή ακόμα και μια μετοίκηση στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να συμβούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ευνοούνται οι ερωτικές σχέσεις και συνευρέσεις. Οι πειρασμοί εκεί έξω είναι πολλοί. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όσοι από εσάς, βρίσκονται σε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Συμφωνίες και συνεργασίες κάτω από το μικροσκόπιο. Θα εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα, προκειμένου να προβείτε στην ανανέωσή τους, χωρίς όμως τον κίνδυνο του ρίσκου.