Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12/1

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 12/1

 

ΚΡΙΟΣ

 

Προβλήματα, άγχη, καθυστερήσεις, και αναβολές υποθέσεων, σήμερα τελειώνουν. Επιτέλους μπορείτε να ξαναμπείτε στη δράση, με όση ένταση θέλετε και με όσες υπερβολές θέλετε χωρίς να σκέφτεστε ποιους θα πειράξει και ποιους όχι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η ημέρα, εμπεριέχει αρκετές δυσκολίες καθώς κάποια από τα σχέδιά σας θα πρέπει να αναβληθούν ή ακόμα και να ματαιωθούν οριστικά. Αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοήσει μια και διαθέτετε αρκετή ψυχραιμία ώστε να αντεπεξέλθετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Οι επιρροές δεν είναι και τόσο ευνοϊκές, ωστόσο, είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε τις περισσότερες από τις υποθέσεις σας και κυρίως τις επαγγελματικές. Με μικρές απώλειες θα την «βγάλετε καθαρή» και στα οικονομικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Με σοβαρότητα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φίλους, τους γνωστούς, τους αγαπημένους αλλά και τους συνεργάτες σας, αν θέλετε φυσικά, να πάνε καλά οι δοσοληψίες σας, μαζί τους. Ζητήστε και μια συγνώμη πού και πού, δεν βλάπτει.

 

ΛΕΩΝ

 

Οι επικοινωνίες βάλλονται σε σημαντικό βαθμό. Θα παρεξηγηθείτε και θα παρεξηγήσετε, δεν θα γίνετε απόλυτα κατανοητοί, θα παρερμηνεύσετε λόγια και προθέσεις άλλων, αλλά και θα παρερμηνευτούν τα δικά σας λεγόμενα. Καλό είναι να αποφύγετε να συμφωνήσετε οτιδήποτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Ένα πρόβλημα υγείας, σωματικής ή ψυχολογικής, ενός προσφιλούς σας προσώπου, μπορεί να σας αναστατώσει και να κάνει τη μέρα σας πιο δύσκολη απ’ ό,τι προοριζόταν να είναι αρχικά. Μην διστάσετε να δώσετε απλόχερα τη βοήθεια και την αγάπη σας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Προσπαθήστε παρά τις υποχρεώσεις σας να συμπαρασταθείτε στα πρόσωπα της οικογένειάς σας, που έχουν ανάγκη από τη βοήθειά σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα δε, παραπονιούνται ότι βάζετε προτεραιότητα τη δουλειά σας και τους παραμελείτε συστηματικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Οι επικοινωνίες δεν ευνοούνται. Έχετε την τάση να λέτε την αλήθεια με πολύ ωμό τρόπο κάτι που μπορεί να φέρει παρερμηνείες, παρεξηγήσεις, και ευθιξίες από τη μεριά των συνομιλητών σας. Αποφύγετε να λύσετε οτιδήποτε από το τηλέφωνο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Ένα οικονομικό ζήτημα προκύπτει και σας βρίσκει «άφραγκους». Αυτό συμβαίνει γιατί προφανώς, παρασυρθήκατε σε άσκοπα έξοδα και τώρα, ποιος θα πληρώσει τη νύφη; Διευθετήστε τουλάχιστον τα απολύτως απαραίτητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η επικοινωνία, σήμερα, είναι ένας ευαίσθητος τομέας. Θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε, πού το λέτε και γιατί το λέτε μια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρερμηνευτούν τα λόγια σας. Έτσι, ούτε η δουλειά σας θα γίνει, ούτε και θα συνεννοηθείτε με κανέναν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Σχέσεις, γάμοι, συνεργασίες, στο μικροσκόπιο του μυαλού σας προς ανάλυση και λήψη αποφάσεων. Οι γάμοι που δεν έχουν αντέξει στις δοκιμασίες της καθημερινότητας διαλύονται. Σχέσεις που δεν πληρούν συναισθηματικές προϋποθέσεις, τελειώνουν. Συνεργασίες που δεν αποδίδουν, λήγουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Ο τρόπος ζωής σας, έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Το άγχος της καθημερινότητας δημιουργεί διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν όχι μόνο εσάς, αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.