Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13/2

 

Τα ζώδια για σήμερα 13/2

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Όλο το συναισθηματικό βάρος που έχετε φορτιστεί, από μια σχέση, βγαίνει στην επιφάνεια για να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τους λόγους, που υφίσταται η σχέση αυτή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να χειριστείτε καταστάσεις άγχους και μπορεί να προκύψουν διάφορα ψυχοσωματικά, με τη μορφή προβλημάτων υγείας, τα οποία όμως, θεραπεύονται εύκολα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η πλανητική συγκυρία, σήμερα, τρέφει το συναίσθημα και το πάθος. Όμως, εύκολα μετατρέπει το πάθος σε έλεγχο και κτητικότητα, κάτι που μπορεί να προβληματίσει τη σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ενισχυμένη η τάση σας να γυρίζετε στο παρελθόν και τις αναμνήσεις, από την παιδική σας ηλικία. Ενισχυμένη επίσης και η διάθεσή σας να επιμένετε σε παρωχημένες απόψεις και αντιλήψεις.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι απόψεις σας είναι υποκειμενικές. Τα συμπεράσματά σας, βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις. Οι δε συζητήσεις, δίνουν λανθασμένες εντυπώσεις που οδηγούν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η σχέση σας με τα υλικά αγαθά, δεν είναι αντικειμενική και ξοδεύετε παρορμητικά και όχι με βάση της πραγματικές σας ανάγκες.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Μεγαλοποιείτε τις ευαισθησίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες προκειμένου να έλξετε ανθρώπους γύρω σας, οι οποίοι θα ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο μαζί σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Πεσμένη αυτοπεποίθηση και εσωστρέφεια, σας αποξενώνει από τον κοινωνικό σας περίγυρο και σας αναγκάζει να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο, μελαγχολικοί, κουρασμένοι ψυχολογικά, και άτονοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Απεχθάνεστε τη μοναξιά. Γι αυτό και οι φιλικές επαφές είναι έντονες. Μέσα από τις φιλίες θα κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σε πολλά επίπεδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθόρμητο εαυτό σας, και να αφήσετε στην άκρη κάθε επιτηδευμένο ύφος, που στο παρελθόν σας έφερνε επαγγελματικές και κοινωνικές επιτυχίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Βασικές σας επιδιώξεις είναι να συναντήσετε αγαπημένα άτομα, να εκφραστείτε δημιουργικά αλλά και να ταξιδέψετε διευρύνοντας τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μια στενάχωρη είδηση θα πάρετε από το κοινωνικό ή συγγενικό σας περιβάλλον και μια αίσθηση απώλειας σας κατακλύζει. Σκοτεινές σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας.