Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14/2

 

Τα ζώδια για σήμερα 14/2

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Αρκετά περίεργες σκέψεις και σκοτεινά συναισθήματα κυριαρχούν σήμερα εντός σας. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η διάθεσή σας θα έχει αντίκτυπο στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Υπό αμφισβήτηση οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα, προκειμένου να διορθωθούν αλλά και κτητική διάθεση, εξαρτήσεις από τις σχέσεις και ζήλια. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Φορτισμένοι συναισθηματικά, από ένα πρόβλημα υγείας, πιθανότατα ενός προσφιλούς σας ανθρώπου, δεν θα είστε σε θέση να ελέγξετε το βαθμό της κούρασης και του άγχους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Έντονη επιθυμία για την απόκτηση απογόνων, βελτίωση των σχέσεών σας με τις γυναίκες του περιβάλλοντός σας, αλλά και ένας νέος έρωτας σας δίνει φτερά. Ενδείκνυται επίσης η απόκτηση κατοικιδίου

 

ΛΕΩΝ

 

 

Μπορεί να αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο, κυρίως του σπιτιού, για να σκεφθείτε τα κακώς κείμενα της ζωής και της καθημερινότητάς σας, όμως, δεν θα λείψουν οι επικοινωνίες με τους άλλους

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Επηρεάζεται η επικοινωνία σας με άτομα του στενού περιβάλλοντός σας. Αυτό συμβαίνει γιατί η απόψεις σας στηρίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις που απέχουν πολύ από την ρεαλιστική πραγματικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα, μια και η σχέση σας με τα υλικά αγαθά, δεν είναι ούτε καθαρή, ούτε όμως και αντικειμενική. Τα έξοδα γίνονται βάσει ενστίκτου της στιγμής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Έντονη ευαισθησία και υποκειμενική κρίση, δεν θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί. Η έντονη ανάγκη σας δε, να τραβήξετε την προσοχή των οικείων σας, θα σας κάνει να διογκώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Επιθυμείτε ως επί το πλείστον, την απομόνωση για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Πεσμένη η διάθεση, μια σωματική και ψυχολογική κόπωση σας ταλαιπωρούν. Απαγορεύονται οι σοβαρές αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Έντονη κοινωνική ζωή, γιατί απεχθάνεστε τη μοναξιά. Αναζητάτε τη συντροφιά των φίλων ή των γνωστών. Η συμμετοχή σας δε, σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Στο προσκήνιο η επαγγελματική ζωή και οι δραστηριότητές της. Θέλετε να αναγνωριστούν οι ικανότητές σας, για αυτό και βάζετε έντονο συναισθηματισμό στην επαγγελματική σας δράση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα ταξιδέψετε, αν το έχετε προγραμματίσει, θα επιδιώξετε συναντήσεις με φίλους, και αγαπημένα πρόσωπα. Η ρουτίνα έχει γίνει φορτική και το μυαλό ταξιδεύει μακριά, ψάχνεστε να ξεφύγετε.