Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16/02

Τα ζώδια για σήμερα 16/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Οι ισχυρές πνευματικές και ηθικές αρχές σας διαχέονται σε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες κάτι που σας αναγάγει σε ηγετική προσωπικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ο υπερβολικός σας αισθησιασμός, μπορεί να γίνει αιτία υπερβολικής σεξουαλικότητας ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας. Και καθώς έρχονται στο δρόμο σας και πολλοί πειρασμοί, έχετε γενικά, το νου σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Μια ερωτική σχέση, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στο πέρασμα του χρόνου, και σας έχει ολοκληρώσει συναισθηματικά, προχωρά ένα βήμα πιο πέρα. Ένας γάμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στον οργανισμό σας, γιατί η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και μπορεί να παρουσιαστούν διάφορα ψυχοσωματικά που θα σας ταλαιπωρήσουν.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Είναι καλύτερα να σταματήσετε να εξαρτάσθε συναισθηματικά από το σύντροφό σας, γιατί το βάρος που πέφτει επάνω του είναι μεγάλο και σύντομα θα έχετε προβλήματα μεταξύ σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Οι οικογενειακές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για σας και σήμερα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο. Η μητέρα, ή τα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειας ασκούν μεγάλη επιρροή επάνω σας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ξοδεύετε μεγάλη νοητική ενέργεια, σε θέματα που ούτε προτεραιότητα έχουν, αλλά ούτε και τίποτα ουσιαστικό δεν έχουν να δώσουν. Παραμελείτε άλλες υποχρεώσεις πιο επείγουσες και κάποια στιγμή θα το πληρώσετε αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Η επιχειρηματική σας ικανότητα είναι εξαιρετική και δεν περνάει απαρατήρητη ούτε από τους συνεργάτες αλλά ούτε και από τους ανταγωνιστές. Σήμερα ευνοούνται, ο τομέας της εστίασης, και τα κτηματομεσιτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Επιδιώκετε την αναγνώριση και την επιδοκιμασία των άλλων. Όταν νιώθετε ότι σας αγνοούν, γίνεστε κυκλοθυμικοί και ευμετάβλητοι. Εύνοια δίνεται σε όσους εργάζονται στον τομέα των τροφίμων και τα χρηματοοικονομικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Σας επηρεάζουν έντονα σκέψεις για το παρελθόν. Συγκινείστε από τις καλές αναμνήσεις και λυπάστε για τις κακές. Σήμερα θα είστε «κουμπωμένοι» και ντροπαλοί, αλλά με οξύνοια και ευστροφία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Έχετε μεγάλη ανάγκη να έχετε ανθρώπους γύρω σας. Θα λειτουργήσετε πολύ καλά ως μέλη μιας ομάδας με κοινά ιδανικά. Τα συναισθήματά σας όμως, επηρεάζονται πολύ από τη γνώμη των άλλων.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Υψηλή κοινωνική θέση και επαγγελματική καταξίωση είναι το κλου της ημέρας. Μια γυναίκα κύρους θα παίξει σημαντικό ρόλο στη επαγγελματική σας εξέλιξη. Αναγνωρισιμότητα και φήμη.