Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18/02

 

Τα ζώδια για σήμερα 18/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα πρέπει να αρκεστείτε στην «ταπεινή» προσήλωση στους στόχους σας και να αφήσετε κατά μέρος την ισχυρογνωμοσύνη και τον «ξερολισμό» σας. Νέες γνωριμίες παίζουν το ρόλο του μέντορα στη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία, που μπορεί να σας φέρει προς στιγμήν, σύγχυση. Όμως, αξίζει ο κόπος να την εκμεταλλευτείτε κι ας σας φαίνεται καινοτόμα και πολύ πρωτοποριακή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Περισσότερη εξωστρέφεια σήμερα, θα σας φέρει να διασκεδάζετε με φίλους αλλά και να κάνετε καινούριες γνωριμίες, που θα εξελιχθούν σε έρωτες, ή μπορεί και να σας φανούν χρήσιμες σε πολλούς τομείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ζητάτε πολλά από το σύντροφό σας, και δεν δείχνετε διάθεση να κατανοήσετε  ότι πρέπει να κάνετε υπομονή προκειμένου να συντηρηθεί η σχέση σε καλά συναισθηματικά επίπεδα.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Έχετε αναθεωρήσει σχεδόν όλη την κοσμοθεωρία σας. Γι αυτό και σήμερα, η ευρηματικότητά σας, η πρωτότυπες ιδέες σας, η εκκεντρικότητά σας, μπορεί να προκαλέσουν, όσους δεν είναι έτοιμοι να σας δεχτούν έτσι όπως είστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Έντονη και πλούσια κοινωνική ζωή, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε είναι επιπόλαιες. Τα άτομα που έρχεστε σε επαφή, υπόσχονται πολλά, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να κρατήσει και να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ενεργοποιείτε, τολμηρές, έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες οι οποίες προς μεγάλη σας έκπληξη, γίνονται αποδεκτές από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Επαναστατική διάθεση και επιθυμία για απελευθέρωση από πρόσωπα που σας περιορίζουν. Για αυτό και παρουσιάζετε, μεγάλο βαθμό ανυπομονησίας και παρορμητισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Θα ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα κάνετε κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο. Θα ασχοληθείτε με τους πάσχοντες ενώ μέσα σας ολοκληρώνεται η διεργασία, δημιουργίας μιας νέας κοσμοθεωρίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Υπάρχει μέσα σας μεγάλη ανάγκη για αλλαγές και καινοτομίες. Θα αιφνιδιάσετε με την συμπεριφορά σας, όλους όσους σας ξέρουν. Επανάσταση, απελευθέρωση από τους περιορισμούς και διευρυμένοι ορίζοντες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Θα σας παρουσιαστεί μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία, μέσα από την οποία σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Χρειάζεται όμως, μέθοδος στο χειρισμό των εσόδων αν δεν θέλετε να έχετε σημαντικές απώλειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα είστε τόσο εξωστρεφείς, όπου με την χαρισματική σας προσωπικότητα θα μπορέσετε να ηγηθείτε, χωρίς να αγκιστρωθείτε στη θέση εξουσίας που θα σας προσφερθεί.