Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 19/02

Τα ζώδια για σήμερα 19/02

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ανατρέπεται το σκηνικό και αιφνιδιάζεστε… προσωρινά βέβαια γιατί ανακτάτε αμέσως την ψυχραιμία σας. Κάνετε τις σωστές κινήσεις ώστε να βγείτε από την κρίση και όλα να επανέρθουν στα φυσιολογικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Παρουσιάζεται μια απρόσμενη ευκαιρία, για κέρδη. Στην αρχή πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να σας κάνει πλάκα. Στη συνέχεια αποφασίζετε να την αρπάξετε, γιατί αξίζει ο κόπος να την εκμεταλλευτείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ένα πνευματικό άτομο, που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας, θα σας καθοδηγήσει να συνειδητοποιήσετε ότι αξίζει ο κόπος να είστε ιδεολόγοι, και να πιστεύετε σε υψηλές αξίες και ιδανικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα σπεύσετε να βοηθήσετε αυτούς που έχουν ανάγκη και θα συνδράμετε τους πάσχοντες. Φιλάνθρωπα αισθήματα έρχονται στην επιφάνεια για να σας κάνουν ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Προσοχή στην υγεία σας και στις διαταραχές της φυσικής σας κατάστασης, γιατί αγχώνεστε πολύ, κουράζεστε πολύ και δεν ασχολείστε καθόλου με την υγεία και τον οργανισμό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ενθουσιασμό και αισιοδοξία, θα σας δώσει η συναναστροφή σας με παιδιά. Αν είστε γονείς, προσπαθήστε να σκύψετε πάνω στα προβλήματά τους και να τα βοηθήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οικογενειακά θέματα, αντιπαραθέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, φασαρίες, καβγάδες και έριδες μεταξύ των μελών της οικογένειας. Κρατήστε την ηρεμία και την ψυχραιμία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ενώ ξέρετε πολύ καλά τι να πείτε, επικοινωνιακά θα είστε επιθετικοί, θέλοντας να περάσετε το δικό σας, στους συνομιλητές σας. Μπορεί να έρθετε σε ρήξη είτε με φίλους, είτε με συνεργάτες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ο οικονομικός σας τομέας στο προσκήνιο σήμερα, που παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα, αλλά και έκτακτα έσοδα. Να θυμάστε πάντα, όταν δανείζεστε ή δανείζετε, ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Παίρνετε πολύ προσωπικά κάθε τι που συμβαίνει γύρω σας και αυτό δεν είναι καλό για τη δημόσια εικόνα σας. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλο το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω από εσάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Η πεσμένη ψυχολογία σας, δεν θα σας εμποδίσει να ασχοληθείτε με τα του εαυτού σας, αν και θα επιδιώξετε να απομονωθείτε στο προσωπικό σας χώρο, χωρίς όρεξη για συντροφιές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Οι φίλοι, οι γνωστοί, οι παρέες, είναι πάντα δίπλα σας να σας στηρίζουν, να σας βοηθούν αλλά και να σας δίνουν πολύτιμες συμβουλές για τα θέματα που σας απασχολούν.