Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 19/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 19/1

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σας. Εμπιστευθείτε πρόσωπα, εμπειρότερα από εσάς, προκειμένου να το κάνετε σωστά και χωρίς απώλειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ασχολείστε πολύ με τη δουλειά σας. Οι συνεργάτες σας έχουν να το λένε. Ίσως να πρέπει να αναθέσετε κάποιες από τις δουλειές σας σ’ αυτούς και να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το σύντροφό σας που παραπονιέται ότι έχετε εξαφανιστεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Χωροταξικά ζητήματα της δουλειάς, απασχολούν τη σκέψη σας σήμερα. Αυτό όμως, που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε σημασία στην υγεία σας και στην φυσική σας κατάσταση, γιατί ο τρόπος ζωής σας είναι επιβαρυντικός τόσο για τα ενεργειακά σας αποθέματα όσο και για την υγεία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ευθεία η προσέγγισή σας προς τους συντρόφους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, πρέπει να αποκατασταθούν με τον καλύτερο και εποικοδομητικότερο τρόπο. Οι ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Στο προσκήνιο ένα οικογενειακό ζήτημα. Να είστε δίκαιοι και να συμπεριφέρεστε ισότιμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας γιατί σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε το διαιτητή ανάμεσα σε δύο αντίπαλες οικογενειακές παρατάξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Εύνοια δίνεται στις κοινωνικές συναναστροφές, στις προσωπικές σχέσεις, στις φιλίες και στη διασκέδαση. Αν προσέξετε να μην το παρακάνετε με τα έξοδα, όλα θα είναι εξαιρετικά καλά σήμερα. Η συμμετοχή σας δε, σε μια ομάδα με κοινές επιδιώξεις θα σας δώσει ικανοποίηση.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ευνοείται η προώθηση των οικονομικών θεμάτων σήμερα. Μην διστάσετε να επενδύσετε οικονομικά σε αγοραπωλησίες, αλλά και οικονομικές επενδύσεις, εννοείται, με μειωμένο ρίσκο. Αν θελήσετε να ζητήσετε δάνειο από τράπεζα ή άλλο δανειοδοτικό οργανισμό, οι συνθήκες είναι καλές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Τα αισθηματικά σας στο προσκήνιο σήμερα καθώς η πλανητική συγκυρία, σας προσδίδει συναισθηματισμό και ευαισθησία. Ο ρομαντισμός χτυπάει κόκκινα και το ταίρι σας, ως εκ τούτου, θα έχει την τύχη, να περάσει συναρπαστικές στιγμές μαζί σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

 

Κρατήστε καλά τα όποια μυστικά σας. Δεν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για εξομολογήσεις. Καλό θα ήταν αν πρόκειται για επαγγελματικά σχέδια, να κλειδώσετε καλά τα συρτάρια σας, αλλά και να κωδικοποιήσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Πρόσωπα κύρους, αλλά και ισχυροί φίλοι είναι δίπλα σας να στηρίζουν τις προσπάθειές σας αλλά και να βοηθούν ως προς την υλοποίηση των στόχων σας. Η συμμετοχή σας δε, σε ομαδικές δραστηριότητες σας δίνει χαρά και ενθουσιασμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Κοινωνικές επαφές, θα φέρουν συμφωνίες, και νέες φιλίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.  Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, και η προσφορά σας σ’ αυτές, θα είναι σημαντικό κεφάλαιο για τη ζωή και την καθημερινότητά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Το πλανητικό σκηνικό σας ανοίγει νέους ορίζοντες, σας οδηγεί σε νέους δρόμους και σας προσκαλεί να ανοίξετε ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας. Με νέο ενθουσιασμό και μεγάλα ενεργειακά αποθέματα, θα μπείτε να «χορέψετε σ’ έναν χορό» που θα σας αποδώσει τα δέοντα.