Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2/02

 

Τα ζώδια για σήμερα 2/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Μην αφήνετε την ανασφάλειά σας να σας ωθεί σε παρορμητικές κινήσεις, στις σχέσεις σας. Αφήστε κατά μέρος τις ζήλιες, ειδάλλως θα έχετε σοβαρά προβλήματα και μη αναστρέψιμες

καταστάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ρομαντικοί, με πολλή αγάπη και όνειρα, ξεκινάτε να κάνετε το επόμενο σοβαρό βήμα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε όμως, να μην παίρνετε πολύ τοις μετρητοίς ό,τι συμβαίνει. Χρειάζεστε καθαρό μυαλό και ορθή κρίση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Οι ερωτικές σχέσεις που ξεκινούν τώρα, έχουν τη δυνατότητα αλλά και την ευκαιρία να εξελιχθούν σε έναν βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις ανανεώνεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Πεσμένη η ψυχολογία σας, ψάχνετε να βρείτε εξιλαστήρια θύματα να ακούσουν τα παράπονά σας, ανάμεσα στους φίλους και τους γνωστούς. Σκεφθείτε όμως, αν αυτό που κάνετε επιβαρύνει τους άλλους.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι φίλοι στέκονται στο πλάι σας, υποστηρίζοντας τις επιδιώξεις σας, ενώ η συμμετοχή σας σε ομάδες, είτε από χόμπι, είτε από κοινά ιδανικά, είτε για ψυχολογικούς λόγους, θα σας κάνει πολύ καλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Αισθάνεστε ότι δεν αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας στη δουλειά και ότι ανεβαίνουν ιεραρχικά, όσοι δεν έχουν τη δική σας αξία. Ξέρετε καλά όμως, ότι δεν είναι έτσι. Δείξτε σύνεση και υπομονή, σύντομα θα καλυτερεύσουν τα πράγματα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ένα ταξίδι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό, τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να το κάνετε. Επιλέξτε τον άνθρωπο που θα πάρετε για παρέα και περάστε απλά, υπέροχα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

 Ερωτικοί, με τον αισθησιασμό στα ύψη, θα πλησιάσετε τον άνθρωπό σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μαζί του θα περάσετε αξέχαστε στιγμές. Οι σχέσεις, όσο μακροχρόνιες κι αν είναι, ανανεώνονται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Νέος ενθουσιασμός στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και σας αναστατώνει ερωτικά. Μπορεί να πρόκειται για επαγγελματικό συνεργάτη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο, σας αναστατώνουν. Θεωρείτε ότι εμποδίζετε το έργο σας και κάνετε παράπονα, είτε στους ανωτέρους, είτε στους συνεργάτες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Παίρνετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τη συναναστροφή σας με τα παιδιά. Είτε πρόκειται για τα δικά σας, είτε όχι, η παρέα μαζί τους σας κάνει να αισθάνεστε ότι γίνεστε και σεις παιδί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Οικογενειακά ζητήματα σας κρατούν σε εγρήγορση, στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Θέματα γραφειοκρατικά, περιουσιακά ή κληρονομικά, διευθετούνται με τον πιο θετικό τρόπο.