Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2/03

 

Τα ζώδια για σήμερα 2/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας εκεί που πρέπει και ίσως αυτό φέρει καβγάδες, εντάσεις και κρίσεις, στις σχέσεις κάθε είδους. Παράπονα από το σύντροφό σας, αρνείστε να τα ακούσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ικανοποιητικά κέρδη θα έχετε από τις αγοραπωλησίες, διάφορων αντικειμένων, μπορεί και παλαιών, που αποφασίζετε να τα αξιοποιήσετε για να βγάλετε κέρδος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ματαιόδοξοι, μυστικοπαθείς και ευάλωτοι και σε κάθε επιρροή, θετική ή αρνητική. Αν δεν εκτονώνετε την έντασή σας, σε κάτι καλλιτεχνικό, προσέξτε γιατί οι επιτήδειοι σας περιμένουν για να σας «πουλήσουν» ευκολία και τύχη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Αρκετά μηνύματα αγάπης ή φιλίας θα ανταλλάξετε σήμερα, αν και δεν είστε και πολύ ευχάριστη παρέα. Μεγάλες αλλαγές συντελούνται στη ζωή σας και ίσως σας έχει πάρει λίγο από κάτω.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Το ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας, δεν σας λέει και πολλά, μια και η κατήφεια ή η ματαιοδοξία σας, δεν σας αφήνουν να δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Μυστικοπαθείς, υπερευαίσθητοι, με μια ματαιοδοξία που δεν συνάδει με την πραγματικότητα, που ουσιαστικά είναι πολύ με το μέρος σας, δεν αφήνετε περιθώριο καλυτέρευσης της κατάστασης.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα αλλά και ταξίδια από και προς το εξωτερικό, όχι μόνο θα διευρύνει το πεδίο των γνώσεών σας, αλλά θα σας ανοίξει και εξαιρετικές προοπτικές για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας σήμερα, υιοθετώντας αφενός ένα πιο εξεζητημένο look, αφετέρου αγοράζοντας «προχωρημένα» είδη ένδυσης.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Λανθασμένα μηνύματα προσλαμβάνετε από τον εξωτερικό κόσμο, και αυτό επεκτείνεται και μέσα σας, δημιουργώντας σας λανθασμένες εντυπώσεις για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Συνέρθετε γιατί θα εκτεθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Κάποιοι από εσάς, δεν θα διστάσετε στο όνομα του έρωτα, να συνάψετε σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική σας, ή από επαγγελματικό ή οικονομικό συμφέρον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

 Λειτουργείτε σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον σας και είστε πολύ υπομονετικοί αλλά και επίμονοι με τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Συνειδησιακή αφύπνιση που θα σας επιτρέψει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά κάθε εμπόδιο, ενώ θα διαχειρίζεστε ισορροπημένα την κάθε σας επιτυχία.