Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 2/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 2/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Η επαφή σας με φίλους από τα παλιά, σας δίνει μεγάλη χαρά και ανανεώνει τον ενθουσιασμό σας για τη ζωή. Κοινωνική καταξίωση και ανέβασμα της δημόσιας εικόνας σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Επιτέλους αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας και κατοχυρώνεται η θέση σας στον επαγγελματικό τομέα. Μην υπερβάλλετε όμως με τους κομπασμούς, γιατί όποιος ζητάει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Προγραμματίζετε ένα ταξίδι, με φίλους ή με το σύντροφό σας και σας έχει συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Όμως, οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα πρέπει να είστε εκεί για να τις διευθετήσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ερωτικοί, με άκρατο αισθησιασμό, θα πλησιάσετε το ταίρι σας για να περάσετε μαζί αξέχαστα. Θα σας απασχολήσουν όμως και τα οικονομικά του συντρόφου σας, καθώς ένα σκαμπανέβασμα φαίνεται να τον απασχολεί.

 

ΛΕΩΝ

 

Το τέλος μιας συνεργασίας, ή μιας σχέσης, σας στεναχωρεί αρκετά. Σας δίνει όμως και την ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα, με καλύτερες προϋποθέσεις συνεργασίας, και ευνοϊκότερους όρους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Μικροενοχλήσεις υγείας, θα σας τραβήξουν την προσοχή σήμερα, αλλά που ωστόσο, αρκεί ένα τηλέφωνο στο γιατρό σας για να σας καθησυχάσει. Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε κατοικίδιο, σήμερα είναι η καλύτερη μέρα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του από το πουθενά και σας συνεπαίρνει. Προσοχή σε όσους βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις γιατί το ρίσκο είναι μεγάλο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Θα αναπολήσετε το παρελθόν, τους παλιούς φίλους, τις παλιές οικογενειακές συγκεντρώσεις, τη χαρά και την αισιοδοξία που εισπράττατε κάποτε. Επιστροφή στις ρίζες και τα παιδικά χρόνια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Δεν είστε καλοί στην επικοινωνία σήμερα. Ό,τι λέτε μπορεί να παρεξηγηθεί, ή και να παρεξηγήσετε τα λεγόμενα των άλλων. Κάποιοι μπορεί να μετακομίσουν ή να μετακινηθούν για δικούς του λόγους ο καθένας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Μια οικονομική πρόταση που υπόσχεται πολλά κέρδη, εύκολα και σε λίγο χρονικό διάστημα, είναι καλό να τη σκεφτείτε διπλά και τριπλά πριν ενδώσετε. Ρισκάρετε πολλά, καλό είναι να το κάνετε εκ του ασφαλούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Παίρνετε πολύ προσωπικά κάθε τι που συμβαίνει και αυτό δημιουργεί εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Σταματήστε να πιστεύετε ότι, ό,τι γίνεται, γίνεται για σας και μόνο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Οι απόψεις σας δεν είναι αντικειμενικές και βασίζονται σε τυχαία ακούσματα, από δω και από ‘κει. Για αυτό, μην διανοηθείτε να εκφράσετε την άποψή σας, ενώπιον κοινού, θα σας κοροϊδέψουν και θα απογοητευθείτε.