Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 20/02

Τα ζώδια για σήμερα 20/02

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Καταξίωση και αναγνωρισιμότητα, είναι τα κλου της ημέρας. Οι προσπάθειές σας επιβραβεύονται, τόσο από τους ανωτέρους όσο και από τους συνεργάτες σας. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η ρουτίνα, μπορεί να είναι βαριά και να σας επιφορτίζει, ωστόσο οι δουλειές και οι υποχρεώσεις πρέπει να διευθετηθούν αν θέλετε να έχετε ένα καλό ημερήσιο κέρδος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ένας μοιραίος έρωτας εμφανίζεται σήμερα, και σας αναστατώνει. Θα πρέπει να προσέξετε όμως, αν βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, όπου το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Προβλήματα στις επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και στις σχέσεις. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμμεριστεί τις απόψεις σας, πόσο μάλλον να τις υιοθετήσει.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους, προκαλώντας σας παραπανίσιο άγχος. Αν δεν ηρεμήσετε δεν θα βρείτε λύση, ούτε ίαση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Η δημιουργικότητά σας φουντώνει. Θα βαλθεί τε να κάνετε ένα σωρό δουλειές που είχατε παραμελήσει. Θα διακοσμήσετε το χώρο σας, θα ασχοληθείτε με το παιχνίδι και τα παιδιά. Κάποιοι από εσάς, μπορεί και να ερωτευθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Το σπίτι, η οικογένεια, οι ρίζες, οι καταβολές και το παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια. Θα συζητήσετε ή θα ζητήσετε συμβουλές από τις πιο ηλικιωμένες γυναίκες του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι επικοινωνίες σας σήμερα, είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα. Είτε εσείς δεν είστε σε θέση να γίνετε κατανοητοί, είτε οι άλλοι πραγματικά δεν σας καταλαβαίνουν. Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ασάφειες, αφήνουν διλήμματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Έχετε καταφέρει μεν να βάλετε σε καλή σειρά τα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποσπάται η προσοχή σας, όταν σας πιάνει αγοραστική μανία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Μια καλή ενδοσκόπηση, είναι ό,τι χρειάζεστε για σήμερα, που οι καταστάσεις γύρω σας, είναι μπερδεμένες και δεν σας αφήνουν σίγουρους και ασφαλείς. Βάλλεται η δημόσια εικόνα σας, και θα πρέπει να επιληφθείτε για αυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Απογοητεύεστε από τους άλλους, ίσως γιατί οι προσδοκίες σας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι αυτοί έχουν να σας προσφέρουν. Μείνετε για λίγο μόνοι, θα σας κάνει καλό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ανάμεσα σε φίλους και παρέες θα βρεθείτε σήμερα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Κάποιοι από εσάς, θα ερωτευθείτε μέσα από παλιές φιλίες ενώ κάποιοι άλλοι, θα κάνετε τους παλιούς εραστές, φίλους σας.