Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 20/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Δυναμικούς, δραστήριους και με εσωτερική ένταση που σας δίνει δύναμη και πάθος για να διεκπεραιώσετε θέματα που αφορούν σε εκκρεμότητες πάσης φύσεως, σας βρίσκει η ημέρα. Έτοιμοι για δράση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ένα οικονομικό θέμα, είναι αρκετά σημαντικό και θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών και επενδυτικών σας σχεδίων. Όμως, πρέπει να καταλάβετε ότι με το άγχος και τη βιασύνη έχετε μεγάλες πιθανότητες να κάνετε λάθη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Στο προσκήνιο οι σχέσεις. Επαγγελματικές, μέσα από διενέξεις με τους συνεργάτες, που προέρχονται από διαφωνίες ως προς τον τρόπο που πρέπει να διεκπεραιώνονται οι επαγγελματικές σας υποθέσεις. Διαπληκτισμοί και με το σύντροφό σας, φέρνουν τις αισθηματικές σχέσεις σε διλήμματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θεματάκια με την υγεία σας θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Απευθυνθείτε στο γιατρό σας αν έχετε μικροενοχλήσεις και συμπτώματα που σας βάζουν σε σκέψεις. Μια αλλαγή στο χώρο της δουλειάς, σας χαροποιεί πολύ.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Έχει έρθει η ώρα να δώσετε λίγο σημασία στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε αυτά ανήκουν στον οικογενειακό σας, είτε στον αισθηματικό σας τομέα. Μπορείτε τώρα να παραμερίσετε για λίγο τη δουλειά και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει τη θαλπωρή της αγάπης που σας προσφέρεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Επανέρχονται οικογενειακές υποθέσεις που θεωρούσατε ότι είχαν λυθεί. Αναστάτωση στην οικογένεια. Οικογενειακό συμβούλιο καταλήγει σε φιάσκο και εσείς καλείστε να διαιτητεύσετε ανάμεσα σε δύο παρατάξεις. Φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας θα έχετε σήμερα. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις, θα πάρετε αρκετή γνώση και εμπειρία αλλά και θα κερδίσετε πολύτιμους φίλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Τα οικονομικά σας στην επιφάνεια, προς διόρθωση των κακώς κειμένων, αλλά και βελτίωση του τρόπου με τον οποίον διαχειρίζεστε τα εισοδήματά σας. Μια εκκρεμότητα που ίσως είχατε ξεχάσει επανέρχεται για να σας θυμίσει ότι πρέπει να ρυθμίζετε καλύτερα τον τρόπο αποπληρωμής των υποχρεώσεών σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Προσωπικές υποθέσεις στο προσκήνιο. Ρομαντισμός και ευαισθησία αλλά και αβρότητα στους τρόπους, για να πλησιάσετε το ταίρι σας και να του εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε. Μια καινούρια γνωριμία σας θέλει περισσότερο ερωτευμένους, από ποτέ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Είναι σημαντικό σήμερα, ό,τι κάνετε να το κάνετε φανερά, χωρίς μυστικοπάθειες και απόπειρες να κρυφτείτε. Ακόμα κι αν σας πλησιάσουν άλλοι με σκοπό να σας εκμυστηρευτούν δικά τους θέματα, προσπαθήστε να το αποφύγετε, χωρίς φυσικά να παρεξηγηθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα να έρθετε σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε και κυρίως με πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος. Δεν έχετε ψυχραιμία, τα νεύρα σας δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να έρθετε σε οριστικές ρήξεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Έχετε την τάση να επεμβαίνετε στις αντιπαραθέσεις μεταξύ των φίλων και συναδέλφων. Αυτό θα σας κοστίσει, σε φήμη και λεφτά, γι αυτό καλύτερα να αποφεύγετε να εμπλέκεστε σε τέτοιες καταστάσεις.