Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21/02

Τα ζώδια για σήμερα 21/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα βρείτε την αναγνώριση που επιδιώκετε στον επαγγελματικό σας τομέα, αρκεί να μην βιάζεστε. Δείξτε σύνεση, στις αποφάσεις, ψυχραιμία στα ξαφνικά γεγονότα, και όλα θα πάνε σύμφωνα με το επιθυμητό. Η βιασύνη απαγορεύεται και στις σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η αναβολή μιας μετακίνησης, ή ενός ταξιδιού, θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς τη διαμόρφωση της σημερινής σας διάθεσης. Αν νιώσετε κατηφείς, καλό είναι να το ξεπεράσετε γρήγορα, γιατί η όποια διαφοροποίηση στην ψυχολογία σας θα έχει επιπτώσεις, τόσο στο περιβάλλον σας, όσο και στη δουλειά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Παρ’ όλο που μπορεί να νιώθετε ερωτικοί και έτοιμοι για χίλιες και μία νύχτες με το ταίρι σας, κάτι θα συμβεί που θα σας αποσπάσει την προσοχή. Ίσως ένα γεγονός που έχει να κάνει με την εργασία, ή την υγεία. Για αυτό προσοχή, και ψυχραιμία, ό,τι κι αν είναι αυτό, θέστε το υπό έλεγχο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Τα νεύρα σας δεν είναι σε καλή κατάσταση, ιδιαίτερα αν η επιθυμία σας είναι να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με πρώην συντρόφους. Αλλά και στις επαγγελματικές συνεργασίες σας, καλό είναι να είστε και να προσπαθείτε να παραμένετε, ψύχραιμοι.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Αρκετή κούραση σας περιμένει σήμερα και καλό είναι να παίρνετε και κανένα συμπλήρωμα διατροφής, ίσως βασισμένο στο ασβέστιο. Πόνοι στη μέση ή στα κόκκαλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οργανωτικοί και πρόθυμοι να βοηθήσετε στο περιβάλλον της δουλειάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Οι νέες επαφές που θα κάνετε, μπορεί να μην αποδειχθούν ερωτικά «σωστές». Μπορεί όμως να αποβούν χρήσιμες σε άλλα επίπεδα, όπως η δουλειά, οι συνεργασίες, και ο οικονομικός τομέας επίσης. Κεφάτοι και ευδιάθετοι παρουσιάζεστε σήμερα και τα προβλήματα πάνε «περίπατο».

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οικογενειακές διευθετήσεις σας καλούν να παίξετε το ρόλο του διαιτητή ή και του δικαστή ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Δείξτε ψυχραιμία και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους μια και η κατάσταση δεν πρέπει να ξεφύγει. Προσοχή στα υδραυλικά του σπιτιού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Αναβολές και καθυστερήσεις σε ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις. Οι επικοινωνίες ολίγον προβληματικές. Ίσως πρέπει να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο σήμερα και να αφήσετε τα δύσκολα για τις επόμενες μέρες. Η ημέρα ευνοεί ωστόσο διευθετήσεις με το δημόσιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Διανύετε μια εποικοδομητική περίοδο, όπου μαθαίνετε, επιτέλους, πώς να ρεγουλάρετε τα οικονομικά σας. Η παρούσα κατάσταση θυμίζει «μνημόνιο», αλλά θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Μην ξεφύγετε από το πρόγραμμα, ούτε για λίγο. Σας περιμένουν καλύτερες μέρες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Σοβαροί, συγκροτημένοι, σταθεροί, παρουσιάζεστε σήμερα στον εργασιακό και όχι μόνο, χώρο. Η επιτυχία βρίσκεται εκεί ακριβώς όπου κινείστε και ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος σιγοντάρει στις εξαιρετικές εξελίξεις που πρόκειται να βιώσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Επικοινωνιακοί, κατανοητοί, σαφείς, ειλικρινείς με τίμια και δίκαιη αντιμετώπιση προς όλους. Οι συνεργασίες σας πηγαίνουν εξαιρετικά καλά και μπορείτε να αναμένετε πολυποίκιλα οφέλη. Συγκροτημένη ψυχολογία, και ανθρωπιστικά ιδεώδη σας κάνουν ιδανικούς φίλους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Παρ’ όλο που θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, μέσα σας, να νιώθετε μόνοι. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου σας έχει καταλάβει, που δεν μπορείτε να το εξηγήσετε. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τη δράση σας στα θέματα που αισθάνεστε ότι δεν πάνε καλά.