Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21/1

Τα ζώδια για σήμερα 21/1

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ο ερωτισμός σας, χτυπάει κόκκινα. Το ταίρι σας, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση για τα ερωτικά σας παιχνίδια. Αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Να είστε επίσης σε ετοιμότητα γιατί έρχεται κάποιο νέο για μια κληρονομιά που σας συμφέρει σε μεγάλο βαθμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μπορείτε να έχετε καλή συνεννόηση με το ταίρι σας, αλλά και με τους συνεργάτες σας, σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συμφωνίες που θα κλείσετε σήμερα είναι άκρως επικερδείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Μικρά σκαμπανεβάσματα και μικροσυγκρούσεις θα έχετε στο χώρο της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να πτοηθείτε όμως και να χαλάσει η διάθεσή σας. Ασχοληθείτε λόγο πιο ουσιαστικά με τα προβλήματα υγείας σας, που χρονίζουν γιατί υπάρχει περίπτωση να μπορούν να λυθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μια καινούρια συναισθηματική γνωριμία κάνει την εμφάνισή της και σας αναστατώνει ευχάριστα. Ίσως πρόκειται για μια μακροχρόνια φιλία που εξελίσσεται σε σχέση γιατί τώρα το επιτρέπουν οι συνθήκες. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι μετά από πολύ καιρό «ξηρασίας» έρχονται τα πρωτοβρόχια.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Όμορφες οικογενειακές στιγμές θα περάσετε σήμερα με το ταίρι σας ή ακόμα και με τη συντροφιά οικογενειακών φίλων. Η ημέρα φέρνει καλά νέα από τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Έχετε βάλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Οι επικοινωνίες σας θα είναι εξαιρετικές και ακόμα πιο εξαιρετικά θα είναι τα αποτελέσματα. Οι δουλειές εξελίσσονται όπως πρέπει και οι διευθετήσεις των εκκρεμοτήτων σας πηγαίνουν σύμφωνα με το αναμενόμενο.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Τα οικονομικά σας, παρ’ όλο που σκαμπανεβάζουν αυτό το διάστημα, σήμερα θα σημειώσουν θετική άνοδο. Αν κάνετε δε, μια γενική οικονομική στατιστική, θα διαπιστώσετε ότι ουσιαστική πτώση δεν υπήρξε. Όχι τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό, που θα προβληματιστείτε, σοβαρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Όμορφα πράγματα συμβαίνουν γύρω σας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, είναι θετικές και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές λειτουργούν υπέρ σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Με καλή ψυχολογία, και εξαιρετική διάθεση, ξαλαφρωμένοι ίσως από άγχη του προηγούμενου έτους, προχωράτε ακάθεκτοι προς την επιτυχία. Οι σχέσεις ανανεώνονται, και άνθρωποι που δεν περιμένατε σας στηρίζουν. Σταδιακά, ανακάμπτετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Πολύ δημοφιλείς και εξαιρετικά περιζήτητοι, τόσο στις παρέες όσο και στον οικογενειακό κύκλο. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, φέρνει κοντά σας ανθρώπους, που είτε χρειάζονται τη συμβουλή σας, είτε απλά σαν φίλους. Νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Αναγνωρισιμότητα και καταξίωση στη δουλειά, σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας. Μία υπόθεση επαγγελματική που σας ταλαιπωρούσε, λύνεται. Άπαντες, εκθειάζουν τις ικανότητές σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Όσοι εμπλέκεστε σε νομικές υποθέσεις, ευνοείστε ως προς τη διευθέτησή τους. Οι σπουδάζοντες, ίσως θα πρέπει να «μαζευτείτε» λίγο γιατί το μυαλό σας τρέχει «αλλού» και απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Ένα ταξίδι ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια υπόθεσή σας.