Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22/02

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Επιλέγοντας τους σωστούς συνεργάτες θα φέρετε την επιτυχία, περισσότερο κοντά σας από ποτέ. Είστε εκείνοι που ο καθένας θα μπορούσε να βασιστεί είτε για βοήθεια, είτε για συμπαράσταση. Μια κρίση αποφεύγεται, και σας αναγνωρίζεται η προσφορά αλλά και οι ικανότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Να μην δυσανασχετήσετε αν ένα ταξίδι, στο οποίο βασίζατε κάποια θέματά σας, αναβληθεί. Να σκεφτείτε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό και να συνεχίσετε την ημέρα σας σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Οικονομικά οφέλη από το εξωτερικό, και επαφές με ξένους, ευνοούνται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η ημέρα μπορεί να έχει ερωτικές επιρροές, εσείς όμως, δεν φαίνεστε να πτοείστε και πολύ. Απομονώνεστε από το σύντροφό σας, και χάνεστε στις σκέψεις σας. Μπορεί τα προβλήματά σας να είναι μεγάλα, αλλά δεν λύνονται με τον τρόπο αυτό. Επανέρθετε σύντομα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Κρίση στις σχέσεις. Διαπιστώνετε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζατε τις σχέσεις σας ως τώρα, δεν αποδίδει. Αποφασίζετε να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας έτσι ώστε να συμβαδίζουν με του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Αν δεν το δείτε εγωιστικά, θα έχετε να αποκομίσετε πολλά οφέλη, σε όλα τα επίπεδα.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Να μην παραμελείτε την υγεία σας και να εξετάζεστε συχνά. Κάποια χρόνια προβληματάκια, μπορεί να εξελιχθούν σε σοβαρά, με την χαρακτηριστική αμέλεια που επιδεικνύετε. Να ξεκουράζεστε και να διατρέφεστε σωστά. Αφιερώστε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Βρίσκεστε ενώπιον νέων καταστάσεων, που ο υπερ. αναλυτικός σας νους, δεν μπορεί να εξηγήσει. Αποφασίστε να δεχθείτε τα πράγματα ως έχουν και μην επιδιώκετε να τα αλλάξετε. Και επιτέλους δώστε στον εαυτό σας, για μια φορά, την πολυτέλεια, να ρισκάρει. Νέοι έρωτες, εύνοια στα παιδιά.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οικογενειακές διενέξεις, αντιπαραθέσεις και σκληρά λόγια. Εσείς, βρίσκεστε ανάμεσα σε όλα αυτά καλούμενοι να ισορροπήσετε τα πράγματα. Δείξτε ψυχραιμία, σύνεση και δικαιοσύνη, πράγματα που ούτως ή άλλως, είναι πακέτο, με το ζώδιό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι επικοινωνίες σήμερα θα πάρουν φωτιά. Θα μιλήσετε με πολύ κόσμο, είτε στο τηλέφωνο είτε στο διαδίκτυο. Θα έρθετε σε επαφή με το εξωτερικό, ακόμα και με ανθρώπους που δεν είχατε επαφή για καιρό τώρα. Αυτά που θα αποκομίσετε, θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικής σημασίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Κάνοντας έναν μίνι οικονομικό απολογισμό, θα διαπιστώσετε ότι σε γενικές γραμμές τα έχετε πάει καλά. Χρειάζονται κάποιες ακόμα διορθωτικές κινήσεις. Μην δυσανασχετείτε αν χρειαστεί να κάνετε οικονομία ή και να στερηθείτε ακόμα κάποια πράγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Χάρη στις προσπάθειές σας, θα τακτοποιηθούν καταστάσεις και θα λυθούν προβλήματα, που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν. Ακούραστοι, ενεργητικοί με διαρκή παρουσία στο χώρο της δουλειάς, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Είστε σαφείς και ξεκάθαροι στις επιδιώξεις σας. Μέσα σας επικρατεί τάξη γι αυτό και νιώθετε ασφαλείς να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, προς πάσα κατεύθυνση. Οι δικοί σας άνθρωποι, είναι πάντα εκεί, κοντά σας να συνδράμουν στις προσπάθειές σας και να υποστηρίζουν τις ιδέες σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και θα μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας μαζί τους. Αν δεν βρείτε συναίνεση, μην θυμώσετε. Αναγνωρίστε στους άλλους το δικαίωμα να έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας. Να είστε επιεικείς με τους δικούς σας ανθρώπους.