Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23/02

 

Τα ζώδια για σήμερα 23/02

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Υποτιμώντας τις ικανότητές σας, βάζετε τον εαυτό σας στη διαδικασία να δουλεύει υπερεντατικά για να αποδείξει στους άλλους ότι μπορεί. Σταματήστε να συγκρίνετε τις δυνατότητές σας με των άλλων και αποφασίστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η αναβολή ενός σχεδίου έχει οικονομικές απώλειες. Πριν προβείτε σε δραστικά μέτρα, δείτε αν ο τραπεζικός σας λογαριασμός, σηκώνει «επαναστάσεις». Ευνοούνται δικαστικές υποθέσεις και συναλλαγές με το δημόσιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ο ερωτισμός σας χτυπάει «κόκκινα». Γύρω σας υπάρχουν πειρασμοί, πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν κάθε σας φαντασίωση. Προσέξτε όμως, γιατί αν βρίσκεστε σε σταθερή δέσμευση, ίσως το να ενδώσετε, σας κοστίσει, ακόμα και την ίδια τη σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μια νέα συνεργασία, αποδεικνύεται προσοδοφόρα, κερδοφόρα και συμφέρουσα. Επίσης, εξελίσσεται πολύ καλά μακροπρόθεσμα και υπόσχεται ακόμα περισσότερα οφέλη σε βάθος χρόνου.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Συναισθηματικά φορτισμένοι, παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά και πολύ προσωπικά. Αυτό σας κάνει εύθικτους, έτσι ώστε να δημιουργούνται εντάσεις με τους δικούς σας, κυρίως, ανθρώπους. Αντί να σας «ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι», ηρεμήστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Στην προσπάθειά σας να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, υπερβάλλετε και εργάζεστε παραπάνω από το φυσιολογικό. Κι ύστερα, προσπαθείτε να πείσετε με ανούσιους κομπασμούς, τους άλλους, ότι αξίζετε την επιβράβευση. Αυτή η συμπεριφορά όμως, θα έχει συνέπειες.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Έκτακτα έξοδα έρχονται στο χώρο του σπιτιού και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να τα αντιμετωπίσετε. Ένα κληρονομικό ζήτημα θα απασχολήσει τόσο εσάς όσο και την λοιπή σας οικογένεια. Αντιπαραθέσεις, καβγάδες και ρήξεις σας περιμένουν, δείξτε ψυχραιμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες γιατί θα καταλήξετε να τα δώσετε όλα για χάρη ενός θαύματος. Αναζητάτε το ακραίο, το εξαιρετικό και χάνετε τις μικρές χαρές της ζωής, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κουραστικό, έως εξοντωτικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Μια μικρή οικονομική άνοδος, σας δίνει να καταλάβετε ότι καλά τα καταφέρνετε ως τώρα. Να είστε προσεκτικοί με αυτούς που σας υπόσχονται πολλά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η φάβα, έχει σίγουρα κάποιο λάκκο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Αισθάνεστε μόνοι, μοναχικοί, ή απομονωμένοι; Αυτό είναι το αποτέλεσμα από τις ανούσιες συζητήσεις που κουράζουν τους άλλους. Μην προσπαθείτε να γίνετε αποδεκτοί με τερτίπια και κόλπα και δείξτε αυτό που πραγματικά είστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Συναισθηματικά ασταθείς, έχετε ξαφνικά ξεσπάσματα εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Αφήστε κατά μέρος τους εγωισμούς και δεχθείτε τα πράγματα όπως είναι αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας, χωρίς να έρθετε σε ρήξη με το περιβάλλον σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μέχρι το μεσημέρι ο ψυχισμός σας θα είναι πεσμένος. Από εκεί και μετά αρχίζει η άνοδος και θα βρεθείτε με φίλους. Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες είναι κάτι που θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα σας προσδώσει δημιουργικότητα.