Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 24/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 24/12

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Θα βρεθείτε να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες με κοινό σκοπό και στόχους και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την επιτυχία των δραστηριοτήτων αυτών.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Φήμη, αναγνωρισιμότητα και ένα καλό όνομα στον επαγγελματικό στίβο, είναι ό,τι καλύτερο για σας αυτή τη στιγμή. Με αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό, απολαμβάνετε τον σεβασμό των συνεργατών και ανωτέρων σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Εύνοια δίνεται σε θέματα σπουδών, σε νομικά ζητήματα και δικαστικά ώστε να έχουν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για σας. Μια μεγάλη επιτυχία, περιμένει όσους κάνουν ανώτερες σπουδές, ή επιμορφώνονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Περίεργα και ασυνήθιστα συναισθήματα, που θα δυσκολευτείτε αρκετά να διαχειριστείτε αν δεν είστε απασχολημένοι, είτε με τη δουλειά σας, είτε με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 

ΛΕΩΝ

 

Βγαίνει στην επιφάνεια, όλο το συναισθηματικό βάρος μιας σχέσης, ακόμα και μιας συνεργασίας. Γίνεστε κτητικοί με τις αισθηματικές σας σχέσεις, εγωκεντρικοί με τις συνεργασίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας, είτε κάποιου προσφιλούς σας προσώπου, σας φορτίζει συναισθηματικά. Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να διαχειριστείτε το άγχος που προκύπτει από αυτή την κατάσταση.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Έντονη η επιθυμία σας για απογόνους, θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφθείτε πώς θα εξελίξετε τις μακροχρόνιες και σταθερές σας σχέσεις. Η ενασχόλησή σας με παιδιά, θα σας δώσει χαρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο, και δη στο σπίτι, όπου θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τις συμβουλές των ατόμων της οικογένειάς σας, κυρίως τις γυναίκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Οι απόψεις σας βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις, γι αυτό και επηρεάζεται η επικοινωνία σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι άλλοι, εισπράττουν ότι ο τρόπος που λειτουργείτε είναι πολύ συναισθηματικός, άρα όχι αντικειμενικός.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η σχέση σας με το χρήμα, δεν είναι ούτε ξεκάθαρη, ούτε και αντικειμενική. Ξοδεύετε με βάση το ένστικτό σας και όχι βάσει των πραγματικών σας αναγκών. Και αυτό θα έχει κόστος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Συμπεριφέρεστε με βάση το συναίσθημα της στιγμής και διογκώνετε τα προβλήματά σας, προκειμένου να αποσπάσετε την προσοχή των άλλων. Υποκειμενική κρίση και μεγάλη ευαισθησία, σας οδηγούν σε λάθη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Λειτουργείτε εν θερμώ, και επιλέγετε να κάνετε κινήσεις που αποδεικνύονται ότι ήταν λάθος. Σωματική και ψυχολογική κόπωση εξαιτίας συνεχών απογοητεύσεων.