Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25/02

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Πολύς κόσμος θα πάει και θα ‘ρθει. Θα μιλήσετε μαζί τους, θα ανταλλάξετε ιδέες και πεποιθήσεις, θα δώσετε και θα πάρετε συμβουλές. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η ικανοποίησή σας θα είναι μεγάλη, καθώς αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειές σας στον εργασιακό τομέα. Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις επιτυχίες σας και όλοι θα προστρέχουν σε σας, για συμβουλές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ευνοούνται θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, αλλά και νομικά. Η πνευματικότητά σας, σας επιτρέπει να αναζητάτε λύσεις σε τομείς που οι άλλοι, σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Εύνοια και στα ταξίδια, αλλά και στις επαφές με το εξωτερικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ερωτική η διάθεσή σας σήμερα, αλλά αισθηματικά αισθάνεστε μόνοι. Ή θα αποφασίσετε να αναζητήσετε κάποιο σύντροφο που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, ή θα σταματήσετε γενικώς τα παράπονα.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Μεγάλη εύνοια δίνεται στις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Οι σχέσεις μπορεί να περνούν μια μικρή κρίση, ωστόσο θα βγει σε καλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Το άγχος για τη δουλειά σας, επηρεάζει την υγεία σας, σε μεγάλο βαθμό. Όποια προβλήματα υγείας παρουσιάζονται είναι εξαιτίας του στρες που βιώνετε καθημερινά. Ίσως πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο;.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη. Όπου κι αν βρεθείτε θα έχετε επιτυχίες με το άλλο φύλο. Οι πειρασμοί είναι μεγάλοι και δελεαστικοί, που θα τολμήσετε να ρισκάρετε ακόμα και σταθερές σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ένα γυναικείο πρόσωπο της οικογένειάς σας, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας σήμερα. Το σπίτι, τα ενδοοικογενειακά θέματα, και κάποιες κληρονομικές διευθετήσεις, είναι στο πρόγραμμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Και θα παρερμηνεύσετε τα λόγια των άλλων και θα παρερμηνεύσουν τα δικά σας. Θα παρεξηγηθείτε και θα σας παρεξηγήσουν. Να προσέχετε γιατί η μέρα είναι λίγο δύσκολη ως προς τις επικοινωνίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Αν πάσχει ο οικονομικός τομέας, θα πρέπει να ενεργήσετε άμεσα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Καλύτερη διαχείριση στα έσοδα, καλύτερος χειρισμός στα έξοδα για να έχετε έναν υγιή ισολογισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Είστε πολύ ρομαντικοί στις επιδιώξεις σας και παίρνετε τα πράγματα πολύ «πατριωτικά». Αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις, αντιπαραθέσεις, ίσως, και ρήξεις με τους δικούς σας, και όχι μόνο, ανθρώπους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Η ψυχολογία σας δεν είναι σε κατάσταση τέτοια ώστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα της ημέρας. Καλό είναι να αποστασιοποιηθείτε και να παρατηρήσετε τα πράγματα από απόσταση. Έτσι, τα συμπεράσματά σας θα είναι πιο πρακτικά και πιο αληθινά.