Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 25/1

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Φασαρία στη δουλειά. Μια αναμπουμπούλα που θα σας βγάλει έξω απ’ τις συνήθειές σας, θα σας φέρει μεγάλη ένταση και νεύρα. Θα αποσυντονιστείτε και ίσως αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας. Προς στιγμήν βέβαια, γιατί επανέρχεστε αμέσως και αποκαθιστάτε την τάξη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η αναβολή εντός ταξιδιού που περιμένατε πάρα πολύ καιρό, θα σας φέρει ένταση και νεύρα. Αρκεί να προσέξετε για να μην ξεσπάσετε στους δικούς σας ανθρώπους. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σημερινές σας αποφάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Και ενώ ο ερωτισμός σας σήμερα χτυπάει κόκκινα, μια συστολή σας φέρνει στη δύσκολη θέση να μην μπορείτε να εκφράσετε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα σας απασχολήσουν επίσης θέματα κληρονομικά, οικονομικά και δάνεια προς και από τρίτους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μια ερωτική σχέση εξελίσσεται σε συναισθηματική και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά μια και είστε πολύ συναισθηματικοί και οι ίδιοι. Μια συνεργασία εξελίσσεται κανονικά. Αν δεν σας πιάσει η βιασύνη να δείτε γρήγορα αποτελέσματα, τα πράγματα θα πάνε κατ’ ευχήν.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Θέματα με την υγεία σας, κυρίως ψυχοσωματικά, θα σας επιφέρουν άγχος. Στρεσαρισμένοι καθώς θα είστε, θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, ή σε ό,τι άλλο επείγον έχετε για σήμερα. Απ’ την άλλη μεριά, μπορεί να χρειάζεστε, απλά, ξεκούραση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Μια σαρωτική αλλαγή στην καθημερινότητά σας έρχεται να σας αποσυντονίσει από το πρόγραμμά σας. Προσωποποιείται σε έναν νέο έρωτα, που σας βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε ό,τι ξέρατε ως τώρα για τις σχέσεις. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση, δεν θα πείτε «όχι».

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Αποφασίζετε, να αλλάξετε τα πράγματα στο σπίτι. Είτε αυτό έχει να κάνει με τους ρόλους, είτε με τη διάταξη των επίπλων, η αλλαγή θα γίνει και θα σας ικανοποιήσει πολύ. Η οικογένεια, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι κοντά σας να στηρίζει τόσο εσάς, όσο και τις επιλογές σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Παρ’ όλο που δεν το έχετε και πολύ με τις επικοινωνίες, σήμερα δεν αποφύγετε το ακουστικό του τηλεφώνου, ή το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Θα μιλήσετε με αρκετό κόσμο. Προσπαθήστε να μην το αποφύγετε, έτσι ώστε να μείνουν ευχαριστημένες όλες οι πλευρές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Έχετε καταφέρει ως τώρα να κάνετε καλή ρέγουλα στα οικονομικά σας και τώρα ήρθε η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Έχοντας πάρει σοβαρά μαθήματα οικονομίας, τίποτα δεν είναι ικανό, πλέον, να σας πτοήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Το ότι θεωρείστε καταξιωμένοι στο αντικείμενό σας, δεν σας δίνει το δικαίωμα να κομπάζετε και να φέρεστε σαν αρχομανής. Οι υφιστάμενοί σας, δεν είναι υποτελείς σας για να τους ποδηγετείτε όπως σας βολεύει. Χαμηλώστε λίγο τους τόνους και να είστε πιο ταπεινοί. Μόνο έτσι θα είστε αγαπητοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Η κακή σας διάθεση και ψυχολογία σας οδηγούν να συμπεριφέρεστε στο περιβάλλον σας αλαζονικά. Η μεγαλομανία σας θα μείνει στην ιστορία. Ευτυχώς είναι μικρό το διάστημα που θα είστε έτσι, και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Τα γεγονότα τρέχουν στην καθημερινότητά σας αλλά ο νους σας ταξιδεύει, ποιος ξέρει πού! Θα πρέπει να «επικοινωνήσετε με Γη» κάποια στιγμή γιατί οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να περιμένουν να γυρίσετε εσείς απ’ το διάστημα. Προσέχετε πολύ, να μην σπαταλήσετε χρήματα. Θα σας χρειαστούν.