Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26/12

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/12

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Νιώθετε άτονοι, μελαγχολικοί και δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Επιθυμείτε να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Εκεί διαπιστώνεστε πόσο κουρασμένοι είστε σωματικά και ψυχικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Οι φιλικές επαφές, είναι πολύ έντονες σήμερα. Οι κοινωνικότητες η νούμερο ένα δραστηριότητά σας. Εκμυστηρεύεστε τα προβλήματά σας στους φίλους. Μια νέα ερωτική κατάσταση έρχεται μέσα από μια φιλία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Νιώθετε έντονα την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθόρμητο χαρακτήρα σας, αφήνοντας στην άκρη κάθε επιτηδευμένο ύφος. Ο συναισθηματισμός σας, διαχέεται και στην επαγγελματική σας δράση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ένα αίσθημα απελευθέρωσης σας κατακλύζει, και σας κάνει να τολμήσετε να ονειρευτείτε και να εκφραστείτε δημιουργικά. Θέλετε να κάνετε ταξίδια, αλλά και να επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ

 

Τη σκέψη σας απασχολούν μακάβρια θέματα, που απορρέουν από έναν βαθιά ριζωμένο φόβο απώλειας, μέσα σας. Υπαρξιακά ζητήματα σας απασχολούν έντονα και σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, από μόνοι σας, αν δεν συμβουλευτείτε το σύντροφό σας, ή τους συνεργάτες σας, αν πρόκειται για επαγγελματικό θέμα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Να προσέχετε την υγεία σας και να φροντίζετε καλά τον οργανισμό σας, γιατί κυκλοφορούν διάφορες ιώσεις αυτή την εποχή. Θα διαπιστώσετε σήμερα, ότι δυσκολεύεστε σημαντικά να χειριστείτε το άγχος σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Είναι πολύ μεγάλο το πάθος που νιώθετε για ένα πρόσωπο, ωστόσο προσέξτε γιατί εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε κτητική διάθεση και ανασφάλεια. Κάποιοι, είστε έτοιμοι να αποκτήσετε παιδιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Αναζητήστε τη συμβουλή αλλά και τη συντροφιά των ατόμων της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα των γυναικών. Είναι μεγάλα και πολλά τα οφέλη από μια τέτοια κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Οι επικοινωνίες με άτομα το περιβάλλοντός σας, επηρεάζονται σημαντικά, καθώς οι απόψεις σας είναι σκληροπυρηνικές και δεν δέχεστε τη γνώμη κανενός, πάνω στα σχέδια δράσης σας, ακόμα κι αν αποδεικνύονται λανθασμένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Θα προβείτε σε έξοδα, για αγορές που δεν είναι απαραίτητες και θα ξοδέψετε χρήματα με βάση το συναίσθημα. Αυτό όχι μόνο θα σας κοστίσει, αλλά και θα σας στερήσει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων επάνω σας και το κάνετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μεγαλοποιώντας τα προβλήματά σας, τις ευαισθησίες σας αλλά και τις συναισθηματικές σας ανάγκες.