Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28/02

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ξαφνικά νεύρα και θυμός προς άπαντες σας καταλαμβάνει, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι το εννοείτε. Αυτό σας δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση. Φυσική συνέπεια, οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η ψυχολογική σας κατάσταση κρέμεται από μια κλωστή. Είστε ένα βήμα πριν το μεγάλο ξέσπασμα. Πριν φτάσετε εκεί όμως, και όσο υπάρχει ακόμα καιρός, κάντε με ηρεμία τα ξεκαθαρίσματά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αποφασίζετε να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα μεταξύ των φίλων και των ανθρώπων που αποτελούν τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επίσης, η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινές επιδιώξεις, σας κάνει καλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η δουλειά και οι κόποι σας αναγνωρίζονται και ανταμείβονται πλουσιοπάροχα. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στην παλιά καλή και ασφαλή συνήθειά σας, στο να φτιάχνετε ικανοποιητικά «κομποδέματα».

 

ΛΕΩΝ

 

 

Τάσεις φυγής, είτε από το περιβάλλον που ζείτε, είτε από την πραγματικότητα, φέρνουν εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Παίρνετε πολύ καλά νέα από το εξωτερικό, ή από συγγενείς σας που μένουν μακριά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σας αν θα την ανοίξετε. Η συμβουλή για τους πληγωμένους, είναι να μην αφήνουν το παρελθόν να κυβερνά το μέλλον τους.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ξεκαθαρίζοντας του όρους και τις απαιτήσεις σας από τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας, έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Αναζητήσετε άμεσα θεραπεία για τα προβλήματα υγείας σας, ακόμα κι αν πρόκειται για μικρές ενοχλήσεις. Η εξυγίανση επεκτείνεται και στο χώρο της δουλειάς, κάτι που είναι απαραίτητο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Θέτετε επί τάπητος τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας, κυρίως με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Οι αλήθειες που θα ειπωθούν από αμφότερες τις πλευρές θα κάνουν καλό σε αμφότερες τις πλευρές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Σας ανησυχεί η ασθένεια κάποιου μέλους της οικογένειάς σας και αυτό σας αποσπά την προσοχή από τη δουλειά και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ηρεμήστε όμως, γιατί ούτως ή άλλως, δεν είστε εσείς οι γιατροί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Κάποιες επικοινωνίες σήμερα, θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Ίσως μιλήσετε με πρόσωπα που είχατε πολύ καιρό να τα πείτε, αλλά ίσως και να είχατε παρεξηγηθεί μαζί τους. Λύνονται παρεξηγήσεις και εξυγιαίνονται καταστάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Αποφασίζετε να εξυγιάνετε τα οικονομικά σας διευθετώντας εκκρεμότητες και διακανονίζοντας τα χρέη σας. Αυτό θα σας δώσει ικανοποίηση αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε πολλά σχέδιά σας, πρακτικά εφαρμόσιμα.