Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Να προτιμήσετε την παρέα με φίλους, ή ομοϊδεάτες, παρά την απομόνωση σήμερα. Το ότι θα βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους και θα ανταλλάξετε ιδέες, απόψεις, γνώσεις, θα κάνει καλό, τόσο στη διάθεσή σας, όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Κάποιοι συνάδελφοι, συνεταίροι ή συνεργάτες, μπορεί να αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας. Αυτό είναι κάτι που λόγω της ιδιοσυγκρασίας σας δεν ανέχεστε. Προστριβές, αντιπαραθέσεις, ίσως και ρήξεις με τους συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Το μυστικό για σήμερα, είναι να μην αφήσετε τις παρορμήσεις σας, να σας υπαγορεύσουν πώς θα συμπεριφερθείτε στους συναδέλφους, συνεταίρους, ή συνεργάτες. Η ανεύρεση απαντήσεων προϋποθέτει ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση. Οτιδήποτε άλλο, οδηγεί σε σφάλματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Βλέπετε και καταπιάνεστε με τα περίπλοκα, ενώ τα απλά τα αφήνετε στην άκρη. Ασχολείστε με πολύ σοβαρά θέματα, και έτσι πρέπει, αλλά τα απλά στο σύνολό τους είναι που δίνουν το αποτέλεσμα. Ζητάτε απελπισμένα την προσοχή, από τους άλλους αλλά εσείς δεν ασχολείστε καθόλου μαζί τους.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η συμπεριφορά σας σήμερα, θα είναι καταθλιπτική καθώς επιμένετε να ασχολείστε με ζητήματα που έχουν ήδη λυθεί. Δεν θέλετε επουδενί να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να βγει από το «σκοτάδι» που ήσασταν για πολύ καιρό. Αισθάνεστε ότι τα χειρότερα έρχονται και θλίβεστε. Συνέλθετε. Σύντομα θα μείνετε μόνοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ευνοούνται σήμερα, σημαντικά οι εμπορικές συναλλαγές, οι αγοραπωλησίες, αλλά και τα καινούρια ξεκινήματα. Αν έχετε σχεδιάσει την αναζήτηση της «γης της επαγγελίας», είναι καιρός να ξεκινήσετε. Αρκεί, να μην φοβηθείτε το ρίσκο για έναν πιο σίγουρο δρόμο και χάσετε σε ενθουσιασμό και ικανοποίηση.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Σήμερα θα προτιμήσετε, οι περισσότεροι, να είστε παρατηρητές, παρά συμμετέχοντες. Όμορφες στιγμές θα αναπολήσετε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στην προσπάθειά σας να επανασυνδεθείτε με το παρελθόν, ίσως και τα παιδικά σας χρόνια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Είναι σημαντικό να αναζητήσετε λύσεις στα προβλήματά σας, μέσα σας. Χρησιμοποιώντας, τόσο τα συναισθήματα και τις διαισθήσεις σας, όσο και την διάνοια και την ορθή σας κρίση. Αξιολογώντας τα αποτελέσματα θα οδηγηθείτε απευθείας στην επιτυχία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Θα είστε οι πιο ικανοί καθοδηγητές σήμερα, για όσους έχουν χάσει το δρόμο ή το σκοπό τους. Σαν καλοί γονείς θα πλησιάσετε όσους σας έχουν ανάγκη για να τους βοηθήσετε να ξαναβρούν το δρόμο και τον εαυτό τους. Ξεκινήσετε από την οικογένειά σας και επεκταθείτε και στον περίγυρο αργότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Μην προσπαθείτε να οικειοποιηθείτε την ανωτερότητα των άλλων, για να κάνετε επίδειξη ικανοτήτων. Η λαθραία έκφραση των ιδεών που κλέψατε, θα βγει στην επιφάνεια και σύντομα, θα σας αποπέμψουν από τον περίγυρό σας, είτε τον επαγγελματικό είτε τον προσωπικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή να μεριμνήσετε για αυτά που χρειάζεστε. Μην ξεχνάτε ότι «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Επίσης στην προσπάθειά σας να καινοτομήσετε, μην καταστρέφετε το παλιό, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι αξίας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Το μεγάλο σας άγχος, σας έχει φέρει αϋπνίες, ανορθόδοξη συμπεριφορά, τόσο απέναντι στους δικούς σας, όσο και απέναντι στους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Καμία δουλειά δεν πρόκειται να γίνει με βιασύνη και λαθεμένη κρίση. Ηρεμήστε και δείτε τα πράγματα με πιο ψύχραιμο βλέμμα.