Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/12

 

ΚΡΙΟΣ

 

Κλεισμένους στον εαυτό σας, ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένους σας βρίσκει η μέρα. Νιώθετε μελαγχολικοί και σας διακατέχουν ένα σωρό ανασφάλειες. Προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έντονες κοινωνικές και φιλικές επαφές. Η συντροφιά είναι σήμερα προτεραιότητα για σας. Ένα πρόσωπο γυναικείο, θα παίξει το ρόλο της «προξενήτρας» για μια νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Κάθε επιτήδευση, δεν έχει θέση στη νέα τάξη πραγμάτων εντός σας. Απελευθερώνεται ο αυθορμητισμός σας, και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, βγαίνει στην επιφάνεια, για να οδηγήσει σε επιτυχίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Ένα αίσθημα απελευθέρωσης από την καθημερινότητα, σας οδηγεί να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να κάνετε ό,τι δεν είχατε κάνει ως τώρα. Οι επαφές με το εξωτερικό γίνονται ολοένα και πιο επιθυμητές.

 

ΛΕΩΝ

 

Στεναχωριέστε και το μυαλό σας τρέχει σε μακάβρια και πιεστικά θέματα. Οι σκέψεις σας κυριαρχούνται από μεταφυσικές ανησυχίες και η διάθεσή σας, δεν είναι για πολλά-πολλά. Κάντε πράγματα που δεν χρειάζονται πολλή σκέψη. Μπόρα είναι, θα περάσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Όλη η συναισθηματική φόρτιση, από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες βγαίνει στην επιφάνεια για επανεξέταση και ανάλυση. Ανακαλύπτετε πολλά κακώς κείμενα και κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να διαχειριστείτε αλλά και να λειτουργήσετε κάτω από πίεση και καταστάσεις που δημιουργούν άγχος. Διάφορα ψυχοσωματικά κάνουν την εμφάνισή τους και σας αναστατώνουν τη μέρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Το συναίσθημα, το πάθος, ο ζήλος και ο ενθουσιασμός, σε πλήρη οργασμό. Μπορείτε να τα διοχετεύσετε στην ενασχόλησή σας με τα παιδιά, δικά σας ή όχι, απ’ όπου θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Οι ρίζες, οι καταγωγή, οι γονείς, τα παιδικά χρόνια, όλα στο οικογενειακό τραπέζι. Το παρελθόν, η ανατροφή, ο τρόπος που βιώσατε τα παιδικά σας χρόνια, έρχονται ως αναμνήσεις που συγκινούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Τα θηλυκά συγγενικά πρόσωπα, αποτελούν τον καταλύτη για τις λανθασμένες εντυπώσεις που εισπράττετε από το περιβάλλον σας. Οι επικοινωνίες σας δεν γίνονται με καθαρότητα και αυτό δημιουργεί προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Μην προβείτε σε αγορές επουδενί σήμερα. Η σχέση σας με το χρήμα και ο τρόπος που το διαχειρίζεστε δεν είναι αντικειμενικός. Ξοδεύετε παρορμητικά και όχι σύμφωνα με τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Ενισχυμένη η υποκειμενική κρίση. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα της στιγμής και χάνετε τη σφαιρική εικόνα των πραγμάτων. Αναζητάτε την προσοχή των άλλων και μεγαλοποιείτε τα πράγματα προκειμένου να την πετύχετε.