Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3/02

 

Τα ζώδια για σήμερα 3/02

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Πολύ καλές οι επικοινωνίες σας σήμερα. Θα μιλήσετε με επαγγελματικούς συνεργάτες, με φίλους και γνωστούς, αλλά και θα ανταλλάξετε μηνύματα ή τηλεφωνήματα αγάπης με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ένα οικονομικό ζήτημα σας αναστατώνει και σας φέρνει, ίσως, και σε κατάσταση πανικού. Κρατήστε ψύχραιμη στάση γιατί μπορεί τα λάθη σας να είναι μη αναστρέψιμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Παίρνετε πολύ πατριωτικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας, εκνευρίζεστε και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει στις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας. Διαπληκτισμοί και εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πολύ πιθανοί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Για μια ακόμα φορά, η ψυχολογία σας, είναι η πηγή των παραπόνων σας. Γίνεστε όμως, πολύ κουραστικοί και ίσως όλη αυτή η στάση, να σας στοιχίσει φιλίες και συναναστροφές.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Έντονη κοινωνικότητα. Πολλές επαφές, πολλοί γνωστοί και φίλοι αλλά και καινούριες γνωριμίες μέσα από παρέες. Ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα από μια φιλική σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Θεωρείτε ότι αδικείστε στον επαγγελματικό τομέα και θυμώνετε όταν εκθειάζονται τα προσόντα των συνεργατών και όχι τα δικά σας. Μην αποσυντονίζεστε από το καθήκον σας όμως. Οι ανώτεροι σας, ξέρουν καλύτερα από εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Νομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, διευθετούνται με θετικό, για σας, τρόπο. Χρήματα που είναι να λάβετε από δικαστικές υποθέσεις, έρχονται να συμπληρώσουν το αισιόδοξο σκηνικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ο αισθησιασμός σας ξεπερνά το μέτρο, και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δελεάζεται από τις ερωτικές σας προτάσεις. Μαζί, πρόκειται να περάσετε αξέχαστα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, σχέσεις, στο μικροσκόπιο για ανάλυση και ξεκαθάρισμα. Θα προβείτε στη λύση των συνεργασιών που δεν «τραβάνε» πια, και θα επεκταθείτε και στις ερωτικές σχέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Μικρά προβλήματα υγείας, δικά σας ή κάποιου προσφιλούς σας προσώπου, σας απασχολούν έντονα, ίσως από φόβο. Αυτό σας αποσυντονίζει από τη δουλειά σας και τα σχέδιά σας, πηγαίνουν πίσω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένας καινούριος ελπιδοφόρος έρωτας κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και σας ενθουσιάζει, μετά από πολύ καιρό που ήσασταν κατηφείς. Η ενασχόλησή σας με ένα χόμπι σας δίνει ικανοποίηση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ίσως να χρειαστεί να κάνετε το διαιτητή ανάμεσα σε δύο οικογενειακές παρατάξεις, για ένα κληρονομικό ζήτημα. Διευθετήστε το θέμα με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο.