Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3/03

 

Τα ζώδια για σήμερα 3/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα κατηγορηθείτε για σνομπισμό, αλαζονεία και κομπασμό και όχι άδικα αφού καυχιέστε για τα κατορθώματά σας, στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν δεν δείξετε ταπεινοφροσύνη, σύντομα θα σας απομονώσουν

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η επικοινωνιακή σας άνεση θα σας φέρει επιτυχίες από τις επαγγελματικές σας επαφές, ενώ θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα μέγιστα από τις οικονομικές σας συμφωνίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Η σκληρή δουλειά, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, φέρνει επιτυχίες, οι οποίες όμως, χρειάζονται περισσότερη δουλειά για να διατηρηθούν και να ευοδωθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα, μέσα από κοινωνικότητες, να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή σας. Επιδιώξτε, ή ενδώστε σε προσκλήσεις από φίλους ή γνωστούς.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι περισσότεροι από εσάς, που αναζητάτε εργασία,  θα επιδιώξετε επαγγελματικές διεξόδους, στα ελεύθερα επαγγέλματα, αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Άτομα κύρους, είναι πρόθυμα να προωθήσουν τα σχέδιά σας και να σας βοηθήσουν ως μέντορες, να πετύχετε τα επιδιωκόμενα. Ορθή κρίση, δημιουργική φαντασία, είναι τα όπλα σας, στη διεκδίκηση της επιτυχίας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Είστε σε θέση να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες και να κάνετε γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, ειδικά στον τομέα του ανταγωνισμού. Οικογενειακά προβλήματα λύνονται εύκολα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα περάσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με ήπιο τρόπο έτσι ώστε να γίνουν αποδεκτές από το ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Γίνεστε το πρόσωπο της ημέρας, και όλοι τρέχουν σε σας για συμβουλές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Γραφειοκρατικά θέματα λύνονται με μεγάλη ευκολία και οι υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό, επιτέλους διευθετούνται. Χαρά και ικανοποίηση και από τον οικονομικό τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Η οικονομική σας κατάσταση, βαδίζει αναλόγως της επαγγελματικής σας δράσης. Και είναι αλήθεια, ότι εδώ και λίγο καιρό, εργάζεστε ακούραστοι, ακατάπαυστα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένας καταλυτικός, κεραυνοβόλος έρωτας σας εκπλήσσει ευχάριστα και σας εισάγει σε έναν κόσμο, γεμάτο αισθησιασμό και πάθος. Απολαύσεις και καλοπέραση, και μια αίσθηση πληρότητας σας ικανοποιεί απόλυτα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ώριμοι, υπεύθυνοι, αξιόπιστοι προς τις υποχρεώσεις και όσα σας ανατίθενται, θα τηρήσετε τα μέτρα και τη δεοντολογία. Για αυτό και θα δικαιωθείτε ως προς τις επιδιώξεις σας.