Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30/12

 

Τα ζώδια για σήμερα 30/12

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη συγκίνηση της στιγμής, πράγμα που κάνει την κρίση σας υποκειμενική και χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα. Απαγορεύονται σήμερα οι αποφάσεις για σοβαρά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Νιώθετε μελαγχολικοί, άτονοι και ανασφαλείς με ό,τι εξελίσσεται γύρω σας. Αυτό που επιδιώκετε πάνω απ’ όλα είναι να απομονωθείτε στο χώρο σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Αισθάνεστε ότι θέλετε διαρκώς να βρίσκεστε ανάμεσα σε φίλους, ίσως γιατί δεν μπορείτε να είστε μόνοι. Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία, προκύπτει μέσα από φιλικές συναναστροφές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Συμβαίνουν αρκετά παρατράγουδα στον επαγγελματικό σας χώρο, που τα βλέπετε, «φουντώνετε» αλλά δεν μπορείτε να τα πείτε. Σήμερα, όμως, θα αφήσετε στην άκρη κάθε ενδοιασμό και με ειλικρίνεια θα μιλήσετε για όλα.

 

ΛΕΩΝ

 

Ένα αίσθημα απελευθέρωσης σας πλημμυρίζει και σας κάνει να τολμήσετε να ονειρευτείτε ξανά, να εκφραστείτε δημιουργικά, να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας αλλά και να ταξιδέψετε τόσο μακριά, όσο ποτέ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας, έως μακάβριες σκέψεις σας κατακλύζουν, που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα και θα σας αποσυντονίσουν από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε με κάτι απτό και εύκολο για να μην σκέφτεστε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Από τη μία θέλετε οπωσδήποτε να συμμετάσχετε σε μία συντροφική σχέση, απ’ την άλλη, όταν τη βρίσκετε, γίνεστε κτητικοί, ζηλιάρηδες και απαιτητικοί. Και το χειρότερο είναι ότι δεν αποφασίζετε αν δεν το επιτρέψει ο/η σύντροφος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Ημέρα συναισθηματικής φόρτισης σήμερα, καθώς σας απασχολεί ένα θέμα υγείας, δικό σας, είτε ενός προσφιλούς σας προσώπου. Ταλαιπωρείστε από διάφορα ψυχοσωματικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Συναίσθημα και πάθος σε ό,τι κάνετε σήμερα. Θα πάρετε μεγάλη χαρά από τα παιδιά σας, αν έχετε, ή από παιδιά γενικότερα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με γυναικεία πρόσωπα που είχατε έρθει παλιότερα, σε ρήξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Οι συμβουλές των ατόμων της οικογένειάς σας, κυρίως των γυναικών, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις σας για επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Οι επικοινωνίες σας και ο τρόπος που παρουσιάζετε τα πράγματα προς τα έξω, δεν είναι σαφείς ούτε ξεκάθαρα. Θα πρέπει να αναζητήσετε έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο να εκφράσετε τα θέλω σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έξοδα, σπατάλες, οικονομικές ατασθαλίες. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το χρήμα, είναι ξεκάθαρα συγκινησιακός. Ξοδεύετε σύμφωνα με τις παρορμήσεις της στιγμής, αδιαφορώντας για το αύριο.