Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4/03

 

Τα ζώδια για σήμερα 4/03

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Επιφυλακτικοί, καχύποπτοι, μπορεί να περάσετε αρκετό διάστημα μακριά από τους δικούς σας ανθρώπους. Σε ό,τι έχει να κάνει με το χρήμα, η τύχη χαμογελά, ξεκινώντας από εσάς του τρίτου δεκαημέρου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Η προσωπική και κοινωνική σας ζωή, σας καλύπτουν απόλυτα. Επικοινωνιακά άνετοι, θα μιλήσετε με φίλους και γνωστούς, αλλά και θα επωφεληθείτε από μια επένδυση για να έχετε το μέγιστο κέρδος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αξιόπιστοι και αρκετά αποφασιστικοί, σήμερα, οδηγείστε κατευθείαν στην προαγωγή και στην επαγγελματική καταξίωση. Αυτό όμως, που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, είναι η εξαιρετική οικονομική συμφωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Γίνονται παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας, στον χώρο που εργάζεστε. Ενέργειες, που «πιάνει» η διαίσθησή σας, αλλά δεν έχετε αποδείξεις. Υπομονή. Σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Θα πρέπει να τηρήσετε ό,τι έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, και στους άλλους. Γιατί τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, και ο τρόπος που θα αντιληφθείτε θα σας αποσυντονίσει και θα χάσετε τη συγκέντρωσή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Δελεάζεστε από τη γνωριμία που θα κάνετε σήμερα, με ερωτικές μάλιστα, επιδιώξεις, αλλά δεν είναι ό,τι φαίνεται. Προσοχή γιατί μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης, και το χειρότερο, εκμετάλλευσης.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η συμμετοχή σας σε ομάδες, με κοινά ιδανικά και δραστηριότητες είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε σ’ αυτή τη φάση. Ένα πρόσωπο σας βοηθά ως προς την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται ενώπιον σας και σας καλούν να ακολουθήσετε νέους δρόμους, προς την επιτυχία. Θα διαμορφώσετε, ως εκ τούτου, έτσι, το κοινωνικό σας περιβάλλον, ώστε να σας ικανοποιεί απόλυτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

 Κάποιοι διεκδικητές, της καρδιάς σας, υπόσχονται έρωτα άνευ ορίων. Εσείς όμως, θέλετε πραγματικά να μείνετε μόνοι. Ίσως γλιτώνετε από μεγάλες εξαπατήσεις ή από τον κίνδυνο να σας εκμεταλλευτούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Δημοφιλία, αναγνωσιμότητα και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Άνοδος στη δουλειά, και μια προαγωγή που περιμένατε εδώ και καιρό, επιτέλους έφτασαν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι, με ανοιχτούς ορίζοντες και προοπτικές για καλυτέρευση της ζωής και της καθημερινότητάς σας, μπορείτε τώρα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή και τους δεσμούς, καλείστε να πάρετε, ακόμα κι αν δεν το θέλετε καθόλου. Θα υπάρξει αμφισβήτηση της αγάπης σας, αλλά και έλλειψη εμπιστοσύνης, στο πρόσωπό σας.