Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4/2

Τα ζώδια για σήμερα 4/2

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Οι επικοινωνίες και η ικανότητά σας να συναλλάσσεστε με τους άλλους, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των επαγγελματικών, και όχι μόνο, σχεδίων σας. Ανταλλαγή μηνυμάτων και ιδεών.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Τα οικονομικά σας, ξέρετε καλά, ότι πηγαίνουν πολύ καλά. Μην αναστατώνεστε από μικρά σκαμπανεβάσματα και μην πανικοβάλλεστε. Φροντίστε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Παίρνετε πολύ προσωπικά ό,τι συμβαίνει σήμερα γύρω σας. Οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι δικοί σας άνθρωποι σας κατηγορούν για εγωκεντρική συμπεριφορά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η διάθεσή σας αρχίζει να παίρνει τα πάνω στης και αλλάζετε πρόσωπο. Οι άνθρωποι που σας ξέρουν, δυσκολεύονται να σας αναγνωρίσουν από τον αισιόδοξο τρόπο σας.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς. Θα ανταλλάξετε ιδέες, απόψεις και ίσως να ενταθεί και λίγο παραπάνω η συζήτηση, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο κακό, αν περάσετε πραγματικά καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Επιτέλους, αναγνωρίζονται οι κόποι και τα προσόντα σας. Οι συνεργάτες σας στη δουλειά, προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συνεργασία και σεις σπεύδετε να τους τη δώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ευνοούνται οι νομικές υποθέσεις και τα γραφειοκρατικά θέματα. Θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια σε ό,τι αφορά σ’ αυτές τις υποθέσεις, όπως επίσης και να κάνετε ένα ταξίδι που σχεδιάζετε εδώ και καιρό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Αισθησιακοί, γοητευτικοί, έτοιμοι να αποπλανήσετε και τον πιο «κουμπωμένο» άνθρωπο παρουσιάζεστε σήμερα. Η γοητεία σας θα κερδίσει το παιχνίδι του ανταγωνισμού αλλά και του έρωτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και γενικά κάθε ανθρώπινη διάδραση, στο μικροσκόπιο για ανάλυση και ξεκαθαρίσματα. Κάποιες σχέσεις είναι καλό να τελειώσουν αν δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Κάποιες ενοχλήσεις υγείας, σας οδηγούν στο να κατανοήσετε, επιτέλους, ότι χρειάζεστε να αλλάξετε διατροφικές και συνήθειες διαβίωσης. Υιοθετείτε λοιπόν από σήμερα πιο υγιεινές συνήθειες και όλα πάνε καλά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ενθουσιασμένοι, αισιόδοξοι, ερωτευμένοι και έτοιμοι να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα, που υπόσχεται ένα μέλλον, γεμάτο συγκινήσεις και περιπέτειες. Η ζωή σας, γίνεται πιο συναρπαστική και πιο μεστή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Ενδοοικογενειακές αντιπαραθέσεις, κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα, γίνονται αιτία να έρθετε σε ρήξη με συγγενείς. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία.