Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/03

Τα ζώδια για σήμερα 5/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα έχετε μεγάλη βοήθεια από πρόσωπα κύρους, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τις μέγιστες οικονομικές απολαβές. Κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση προσόντων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Οι πλανητικές συνθήκες μπορεί να μην είναι και τόσο ευνοϊκές,  η κοινωνικότητά σας όμως, συνεχίζει απτόητη να σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που βοηθούν και προωθούν τα σχέδιά σας,

.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Δεν είστε σε θέση να ξεχωρίσετε αντικειμενικά, την αλήθεια απ’ το ψέμα. Γι αυτό να είστε πολύ εγκρατείς με αυτούς που υπόσχονται κέρδη και εξαιρετικές, πολλά υποσχόμενες επενδύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μπορεί να έχετε αναγκαστεί να είστε μόνοι αυτό το διάστημα, αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεστε κυνικοί και ειρωνικοί ακόμα και απέναντι στους ανθρώπους που σας νοιάζονται.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Μια καλή και μακροχρόνια φιλία, εξελίσσεται σε επαγγελματική συνεργασία. Να αποφύγετε τις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα. Να είστε συνεπείς, στις υποχρεώσεις και μετρημένοι στα λόγια σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Πολλά από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε έχουν ψυχολογικά αίτια. Και η ψυχολογία σας είναι πεσμένη γιατί θεωρείτε ότι δεν δίνετε καλή δημόσια εικόνα, κάτι που σας στοιχίζει, αλλά δεν είναι αλήθεια.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ο μόνος λόγος για να πάτε πίσω στα οικονομικά σας, είναι ο έρωτας και τα έξοδα που θα κάνετε για να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα μπορέσετε να κάνετε πολλές επαφές, να διεκπεραιώσετε τα θέματά σας, αλλά και να ανακαλύψετε τους κατάλληλους συνεργάτες για να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Κακή ψυχολογία, και ματαιοδοξία, θα σας ωθήσουν σε ενέργειες, τις συνέπειες των οποίων δεν θα σας είναι εύκολο να ελέγξετε. Η θετική πλευρά αυτής της κατάστασης, όμως σας κάνει διαισθητικούς με καλή ενόραση και καλλιτεχνικές τάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Θα υπάρξουν αρκετές οικονομικές δυσκολίες τις οποίες δεν θα ξεπεράσετε εύκολα και καθώς δεν υπάρχει από πουθενά άνοιγμα για να αναπτερωθεί το ηθικό σας, απογοητεύεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Η ημέρα, ενδείκνυται για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να κάνετε επικοινωνίες, με φίλους, διαδικτυακά. Θα ανταλλάξετε πολλά μηνύματα, απόψεις, ιδέες, αλλά και αγάπη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού σας ανοίγονται δυνατότητες, που είναι πολύ ξεκάθαρες, με καλές προοπτικές και έχετε τη σύνεση να τις διαχειριστείτε ορθά.