Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 5/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 5/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά σας, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες για κέρδος. Πρέπει όμως, να σκεφτείτε διπλά και τριπλά το ρίσκο που θα πάρετε αν δεν θέλετε, φυσικά, να έχετε απώλειες που δεν διορθώνονται εύκολα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ενδιαφέροντα και σημαντικά νέα θα πάρετε από τη μεριά του περιβάλλοντός σας, είτε το φιλικό είτε το οικείο. Τα προσωπικά σας στο προσκήνιο και οι εκκρεμότητες που έχετε να λύσετε θα σας απασχολήσουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Οι οικονομικές σας υποθέσεις για να διευθετηθούν, πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη ευελιξία. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι συνετές, έξυπνες, και να «χτυπούν» καίριους τομείς, με μαεστρία. Και εσάς, δεν σας λείπουν αυτά τα προσόντα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Πρόσωπα κύρους, σημαντικά ονόματα στην αγορά, έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη δύναμη, να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως δε, σας φέρουν σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που πιο εξειδικευμένα μπορεί να παίξουν ρόλο στη διευθέτηση των υποθέσεών σας.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ένα γεγονός, δημιουργεί έναν απόηχο στη δουλειά, που με τη σειρά του σας ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Θα έχετε κάποιες καλές ευκαιρίες σήμερα, τις οποίες όμως, πρέπει να αξιολογήσετε και να εξάγετε τα εποικοδομητικότερα συμπεράσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Και σήμερα θα ασχοληθείτε με τον προγραμματισμό των κινήσεών σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας, σε μακροπρόθεσμη αλλά και πιο μεσοπρόθεσμη βάση. Έχετε ένα αγαπημένο περιβάλλον κοντά σας που υποστηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειές σας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Κάντε εύκολα, όποια οικονομική συναλλαγή προκύψει σήμερα. Μην διστάσετε να επενδύσετε σε τομείς που έχουν να κάνουν με τα ακίνητα, αποφύγετε όμως να δανειστείτε ή να δανείσετε. Τακτοποιήστε και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι σχέσεις θα παίξουν σήμερα σημαντικό ρόλο είτε για να λυθούν επαγγελματικά θέματα ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας, είτε για προσωπικά θέματα που πρέπει να συζητήσετε ουσιαστικά και σοβαρά με το σύντροφό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ζητήματα της υγείας σας, που έχετε παραμελήσει, ως συνήθως, προκύπτουν απαιτώντας επιτακτικά λύση και ίαση. Ένα ζήτημα που προκύπτει στη δουλειά, σας αναστατώνει, σας αγχώνει και χάνετε τον ύπνο σας. Ηρεμήστε και ερευνήστε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Το πλανητικό σκηνικό θα σας προσδώσει άγχος, νευρικότητα και σπασμωδική αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων κυρίως οικογενειακές. Προσοχή επίσης, στο έντονο παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ξαφνικά, προκύπτουν οικογενειακά ζητήματα, που ούτε εύκολα είναι ως προς τη λύση τους, ούτε και εσείς είστε στη διάθεση να τα λύσετε αν παρουσιάζουν δυσκολίες. Ζητήστε τη βοήθεια των πιο ηλικιωμένων και εμπειρότερων και ακούστε τι έχουν να σας πουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Οι επικοινωνίες επηρεάζονται. Προκύπτουν ξαφνικές παρερμηνείες, εκεί που δεν πρέπει, και τα λόγια σας παρεξηγούνται. Παρουσιάζεστε και εσείς αρκετά οξύθυμοι και εριστικοί, και το πράγμα ξεφεύγει από τον έλεγχό σας. Ευτυχώς η Αφροδίτη από τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, σας βοηθά.