Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/2

Τα ζώδια για σήμερα 5/2

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Πρόκειται να είστε αρκετά επιθετικοί ως προς τις επικοινωνίες σας και ίσως σας πάνε πίσω αρκετές υποθέσεις. Αυτό θα σας φέρει εσωτερικές εντάσεις και δεν είναι καλό, τη στιγμή που χρειάζεται όλη σας η ψυχραιμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα σας πανικοβάλλει και σας τρομάζει. Κάποιες οικονομικές υποθέσεις δεν εξελίσσονται όπως θέλετε και αυτό σας οδηγεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζονται κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ο τρόπος που συμπεριφέρεστε κυρίως τους δικούς σας ανθρώπους, δεν είναι καλός. Δεν περνάτε αυτά που θέλετε γιατί τα δίνετε με λάθος τρόπο, ή οι άλλοι δεν θέλουν να σας καταλάβουν. Ό,τι κι αν συμβαίνει δείξτε ψυχραιμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η διάθεσή σας λίγο πιο ανεβασμένη σήμερα, θα καταφέρετε να λύσετε πολλά προβλήματα και να διεκπεραιώσετε πολλές από τις γραφειοκρατικές σας υποχρεώσεις.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι φιλίες είναι σημαντικές για σας. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που προστρέχετε όταν σας ζητούν οι φίλοι σας βοήθεια. Η επέμβασή σας είναι καίρια και άμεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Επαγγελματική καταξίωση επιτέλους. Τα προσόντα και οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και ανακηρύσσεστε στο πρόσωπο της ημέρας καθώς με τη συμβολή σας, λύνεται κάποιο πολύ δύσκολο επαγγελματικό πρόβλημα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η δουλειά είναι πολλή, επείγουσα και σοβαρή. Το μυαλό σας όμως, δεν είναι εστιασμένο εκεί που πρέπει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες. Ότι χρειάζεστε ξεκούραση είναι γεγονός πλέον, αδιαμφισβήτητο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Η προσωπική σας γοητεία, λειτουργεί σχεδόν θεραπευτικά για τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται. Όλοι έχουν ανάγκη να βρίσκονται κοντά σας. Οι επιτυχίες δε, με το αντίθετο φύλο, θα μείνουν στην ιστορία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Μια σχέση, πρόκειται να λάβει οριστικό τέλος, καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούσε στο παρελθόν, δεν υπάρχουν πλέον. Μια συνεργασία πηγαίνει καλά και μια νέα φιλία ξεκινά με καλές προοπτικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Προβλήματα υγείας ενός προσφιλούς σας ανθρώπου σας απασχολούν και σας στεναχωρούν. Κλονίζεται και η δική σας ψυχολογία, από αυτό, βγάζοντας διάφορα ψυχοσωματικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ένας έρωτας γεννιέται και ανθίζει μέσα από μια καλή φιλία, που ενδέχεται να λαβαίνει χώρα και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Από σήμερα και μετά η ζωή σας δεν θα είναι πλέον η ίδια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Όμορφες στιγμές θα περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιοι από εσάς, είτε αποφασίζετε να γίνετε γονείς, είτε θα ασχοληθείτε με τους γονείς σας.