Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 6/03

Τα ζώδια για σήμερα 6/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Παρασκηνιακές ενέργειες γίνονται στον επαγγελματικό σας χώρο, εις βάρος σας. Είναι στο χέρι σας να αποκαλύψετε τους ενόχους και να πορευτείτε ανεπηρέαστοι προς την επιτυχία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Επενδύστε στις συνεργασίες και στην ομαδική εργασία, αν θέλετε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σας αλλά και τα περισσότερα οικονομικά οφέλη.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αξιόπιστοι, αρκετά αποφασιστικοί, οδηγείστε κατευθείαν στην προαγωγή και στην επαγγελματική καταξίωση. Σύντομα θα είστε από τα πρώτα ονόματα του συναφιού σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η πραγματικότητα μπορεί να σας προσγειώνει λίγο, ως προς τις επιδιώξεις σας, αν τυχαίνει να είναι λίγο υπερβολικές, όμως, από αυτή τη δύσκολη περίοδο, εσείς θα βγείτε κερδισμένοι, και σαφέστατα πιο ώριμοι.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Αυτό που περισσότερο έχετε ανάγκη είναι να συντροφευθείτε. Ο έρωτας, για σας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όμως, σκεφθείτε καλά για ποιο λόγο επιθυμείτε μια σχέση, μήπως για να μεταθέσετε τις ευθύνες σας, στο άλλο πρόσωπο;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Μια καινούρια ευκαιρία για δουλειά, παρουσιάζεται σήμερα, μέσα από μια πρόταση, κάποιου γνωστού ή φίλου. Όμως, εξετάστε και τα ψιλά γράμματα πριν ενδώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Δεν αποκλείεται να ψυχρανθείτε  και να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας για κάποιο διάστημα. Κάντε το, χωρίς περιστροφές, γιατί έχετε κουράσει με τη δυσπιστία σας, το σύντροφό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Ένα πρόσωπο από τα παλιά, φίλος, γνωστός, ακόμα και πρώην σύντροφος, σας ξαφνιάζει με την παρουσία του. Το αν αυτό το συναπάντημα θα είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο θα εξαρτηθεί από το πώς θα το αντιληφθείτε εσείς.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Με υπευθυνότητα, ωριμότητα, αξιοπιστία και συνέπεια, θα αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά οτιδήποτε κι αν συμβεί, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον ερωτικό, είτε στην καθημερινότητά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Θα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία καταστάσεις που άλλοτε θα σας αποσυντόνιζαν και θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ακόμα και από τα πιο αρνητικά γεγονότα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας, αλλά και ένας νέος έρωτας που παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά σας και σας αναστατώνει. Χειριστείτε το με σύνεση, και μην υπερβάλλετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Αν δεν επιδοθείτε σε ανεξέλεγκτες αγορές, θα σας μείνουν χρήματα στην άκρη για τα δύσκολα. Προσοχή σε μικροζημιές στο σπίτι ή τον εργασιακό χώρο, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα υδραυλικά και αποχετευτικά.