Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 6/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 6/1

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Οι προσπάθειές σας αποδίδουν και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τα βήματά σας, κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά και την εξελικτική πορεία των σχεδίων σας. Ένα πρόσωπο κύρους στηρίζει την προσπάθειά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θέματα που αφορούν στην οικογένεια, περιουσιακά, κληρονομικά, επί τάπητος για συζήτηση και διευθέτηση. Η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί από τις υποχρεώσεις σας. Προσοχή σε μικροζημιές στο χώρο του σπιτιού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τα αισθηματικά σας θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Ενισχύονται τα συναισθήματά σας, αναγεννιούνται οι σχέσεις αλλά και κάνετε νέες γνωριμίες που προσδίδουν ενθουσιασμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για τα οικονομικά σας, αλλά και για τις όποιες αλλαγές αποφασίσετε να κάνετε σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Μια επαγγελματική ευκαιρία, παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά σας προκαλώντας σας να την αρπάξετε. Πριν το κάνετε σκεφτείτε το ενδεχόμενο ρίσκο, κυρίως το οικονομικό και εξετάστε εξονυχιστικά ακόμα και τα ψιλά γράμματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ακόμα μια μέρα που ο προγραμματισμός του μέλλοντός σας, θα σας απασχολήσει έντονα. Να αποφύγετε να υπερβάλλετε σε ό,τι έχει να κάνει με την αυστηρότητα και την πειθαρχία, στις συνεργασίες σας, και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια για πρωτοβουλίες.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Δυστυχώς, δεν είναι καθαρός ο δρόμος σας, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Διάφορα εμπόδια, προερχόμενα από εξωγενείς παράγοντες, που δεν είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε κάνουν την εμφάνισή τους και σας καθυστερούν ή ακόμα και ματαιώνουν πλάνα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Καταξιώνεστε ως επαγγελματίες. Αναγνωρίζονται τα προσόντα, τα ταλέντα και οι ικανότητές σας από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και δη οι ανώτεροι σας. Σας αναθέτουν κι άλλες ευθύνες και αυτό σας δίνει ικανοποίηση. Οι προσδοκίες σας εκπληρώνονται και οι ιδέες σας υλοποιούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Τα θέματα που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα, επανέρχονται για επανεξέταση στην επιφάνεια. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις ως προς τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, αλλά κυρίως, να βρείτε άκρη στο νήμα, προκειμένου να δώστε τελεσίδικες λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Κάποιες από τις υποθέσεις σας σήμερα, θα βρουν λύσεις και θα τελειώσουν οριστικά οι ταλαιπωρίες σας από αυτές. Κάποιες άλλες όμως, επιμένουν να σας κουράζουν, αλλά και να σας χαλούν τη διάθεση. Δείξτε εμπιστοσύνη σε πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Κατσούφηδες και με άσχημη διάθεση δεν θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας ό,τι σας ανατεθεί και παρ’ όλο που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, η διάθεσή σας είναι να παραμείνετε στον προσωπικό σας χώρο, μόνοι να ασχοληθείτε με τα του εαυτού σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Δύναμη και αντοχή στα δύσκολα γιατί η μέρα είναι αρκετά δύσκολη. Ασχοληθείτε λίγο πιο συστηματικά, με θέματα που επείγουν, όπως τα οικονομικά ή επαγγελματικά σας και αφήστε τα άλλα σε δεύτερη μοίρα.