Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 7/2

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/2

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Αρκετά μαχητικοί παρουσιάζεστε σήμερα. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδιο και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις, με αρκετή ευκολία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην γίνετε επιθετικοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ο Ουρανός φέρνει την μία ανατροπή πίσω απ’ την άλλη. Μπορεί να μην είναι όλες ευχάριστες, εσείς όμως καλείστε να προσαρμόζετε τις απαιτήσεις αλλά και τις συνθήκες, έτσι ώστε να περάσετε τις κακοτοπιές με τις ελάχιστες απώλειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Για μια ακόμα φορά θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας θέματα. Αυτή τη φορά όμως, για καλό σκοπό, μια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα διευθετήσετε μια για πάντα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μια παρελθοντική παρουσία έρχεται να αναστατώσει την ομαλή πορεία της ημέρας σας. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση και να μην ξεφύγετε του μέτρου.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Η ψυχολογία σας εξαρτάται κατά πολύ από το περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκεστε. Κάποιοι από εσάς, έχετε αρκετό δρόμο να διανύσετε ακόμα προς την επιτυχία, ενώ κάποιοι άλλοι θα βιώσετε χωρισμούς και αποτυχίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, ή θα συμμετάσχετε σε ομάδες. Οι κοινωνική δραστηριότητά σας σήμερα, θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία σας αλλά και στην πορεία των προσωπικών σας σχεδίων.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Αναγνωρισιμότητα και καλή φήμη στον επαγγελματικό τομέα, καταξίωση στον κοινωνικό αλλά και ολοκλήρωση ως άνθρωποι. Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη επιτυχίες. Τα καταφέρατε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Να είστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας. Μπορεί να βρείτε εμπόδια και καθυστερήσεις που ίσως δεν σας αρέσουν και να εκνευριστείτε. Ωστόσο, ο σκοπός και οι στόχοι σας, με κάποιον τρόπο, θα εκπληρωθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ο ερωτικός τομέας δεν φαίνεται να είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας. Αυτό το διάστημα, αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Έντονος ο συναισθηματισμός σας, ιδιαίτερη η ευαισθησία σας απέναντι στους χρήζοντες βοήθειας, αλλά και ρομαντισμός και ιδιαίτερος ερωτισμός. Οι σχέσεις, καταξιώνονται και οι συνεργασίες αποδίδουν καρπούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Θα σας αποδειχθεί σήμερα, ότι θα πρέπει να ασχολείστε λίγο πιο προσεκτικά με τα θέματα της υγείας και της καλής φυσικής σας κατάστασης. Δεν θα ήταν άσχημο, να κάνατε ένα γενικό τσεκ απ

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Στον ενθουσιασμό σας επάνω, μπορεί να πείτε πράγματα που θα ξεφύγουν του μετρίου και του μέτρου. Μπορεί να παρεξηγηθείτε με τους φίλους, τους γνωστούς αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους.