Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 8/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 8/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Έντονες οι διαισθήσεις σας, φέρνουν εμπνευσμένες ιδέες για τα σχέδιά σας και την εξέλιξή τους. Δώστε σημασία στα ένστικτά σας γιατί σήμερα λειτουργούν εξαιρετικά θετικά προς εσάς. Μια ιδέα σας βρίσκει ανταπόκριση και πρακτική εφαρμογή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Καινούριες γνωριμίες διευρύνουν τους ορίζοντές σας και προσθέτουν με την εμπειρία τους κάτι παραπάνω στις γνώσεις σας. Καινούριες ιδέες κάνουν την εμφάνισή τους στο μυαλό σας και τις θέτετε υπό συζήτηση στους συνεργάτες σας, οι οποίοι ενθουσιάζονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τα προσωπικά, ευνοούνται πολύ. Οι αισθηματικές σχέσεις αρχίζουν να καλυτερεύουν τόσο ως προς την ανταλλαγή συναισθημάτων, όσο και ως προς το ερωτικό “πάρε-δώσε». Φίλοι, γνωστοί και γενικότερα το κοινωνικο περιβάλλον είναι με το μέρος σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα είστε σε θέση να ξέρετε εκ των προτέρων την έκβαση των προσπαθειών σας, γιατί λειτουργεί άψογα η διαίσθηση και διορατικότητά σας. Σε ό,τι κι αν αφορούν οι βλέψεις σας, θα τα καταφέρετε περίφημα. Οι σχέσεις  αλλά και οι συνεργασίες σε εξαιρετικό κλίμα.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Οι φιλικές σας σχέσεις στο προσκήνιο. Θέματα μέσα σε παρέες προκύπτουν και το φιλικό σας περιβάλλον πάντα πρόθυμο να συνδράμει τις προσπάθειές σας. Η συμμετοχή σας δε, σε ομάδες με κοινές ιδέες, ιδανικά και επιδιώξεις, θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην άνοδό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ζητήματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων που παρουσιάζονται και σας αναστατώνουν, ίσως θα πρέπει να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να τα λύσετε, αλλά και να κατανοήσετε λίγο περισσότερο τι ζητά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Ένα θέμα, που έχει να κάνει με σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον, σήμερα βρίσκει λύση, αλλά και δυνατότητες να προεκταθεί και να γίνει πιο λειτουργικό και ευέλικτο. Μια καλή οικονομική ευκαιρία παρουσιάζεται αλλά να είστε επιφυλακτικοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την ευχέρεια, να πλησιάσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και να επιτύχετε να συνάψετε δεσμό μαζί του. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, αποφασίζετε να επισημοποιήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Δεν θα βρείτε καλύτερη μέρα από τη σημερινή, για να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τους δικούς σας ανθρώπους. Όμορφες στιγμές στην οικογένεια, σας δίνουν χαρά. Γεμίζετε τις μπαταρίες και προχωράτε ακάθεκτοι να διεκδικήσετε την υλοποίηση των ονείρων σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Θέματα της δουλειάς, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιες χωροταξικές ανακατατάξεις που έχετε σκοπό να κάνετε, θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Να ακούτε όμως, και το σώμα σας, όταν διαμαρτύρεται ότι κουράζεστε πολύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οι ερωτικές σχέσεις περνούν μια περίοδο ανάκαμψης. Ανανεώνονται τα συναισθήματα ενώ η ερωτική έξαψη χτυπάει κόκκινα. Όσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να θελήσετε να γίνετε γονείς. Ο προγραμματισμός αυτός, μπορεί να σας φέρει μεγάλη χαρά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μπορεί σήμερα να αναγκαστείτε να πείτε μερικά «κατά συνθήκην» ψέματα προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Γλυκύτητα στο λόγο και στην έκφραση για να καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε.