Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9/03

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 9/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Περνώντας ένα διάστημα απομονωμένοι από τις κοινωνικότητες και τους φίλους και γνωστούς σας, ασχολείστε με τον εαυτό σας, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα αυτοεκτίμησής σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ενθουσιάζεστε από την επαφή σας με παιδιά, είτε δικά σας, είτε των άλλων και παίρνετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, που είστε σε θέση να σκύψετε στα προβλήματά τους και να τα βοηθήσετε να τα λύσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, γυναίκα ως επί το πλείστον, φαίνεται να έχει την ανάγκη σας. Σπεύδετε να βοηθήσετε και αυτό ικανοποιεί τόσο εσάς, όσο και εκείνη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Μικρές μετακινήσεις, προκειμένου να κάνετε επαφές με φίλους και συγγενείς, θα σας δώσουν ικανοποίηση. Οι επικοινωνίες σας στο προσκήνιο καθώς θα μιλήσετε με πολύ κόσμο.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Δεν είστε καθόλου καλά οικονομικά και αυτό στοιχίζει πολύ στην ψυχολογία σας. Αν όμως, θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι γι αυτό, σταματήστε να ξοδεύετε με βάσει το ένστικτο της στιγμής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Παίρνετε πολύ προσωπικά ό,τι γίνεται σήμερα, ακόμα κι αν δεν αφορά εσάς, και αυτό δεν σας κάνει καλό. Συνειδητοποιήστε, επιτέλους, ότι δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Θα θελήσετε να απομονωθείτε σήμερα, καθώς δεν φαίνεστε και πολύ ορεξάτοι να μιλήσετε ή να επικοινωνήσετε με κανέναν. Ξεκαθαρίστε ζητήματα που σας απασχολούν, και αφήστε τη μέρα να περάσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θα διαπιστώσετε, σήμερα, ότι σας πάνε πολύ οι ομαδικές δραστηριότητες. Ο έρωτας, μπορεί να ανθίσει μέσα σε μια ομάδα, με κοινά ιδανικά, κοινές ιδέες, και κοινές επιδιώξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Κάποιες καταστάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν σας αρέσουν και δεν σας ικανοποιούν. Νευριάζετε, αγχώνεστε, και αυτό δεν είναι καλό. Διατηρήστε στην ψυχραιμία σας, και μην δίνετε δικαιώματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Νομικά θέματα και ζητήματα σπουδών ευνοούνται σήμερα ως προς την διεκπεραίωσή τους. Ησυχάζετε από ένα πολύ δύσκολο δικαστήριο που σας δικαιώνει, και ίσως έχετε και οικονομικές απολαβές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Αλλαγές «εντός» και «εκτός» σας, καθώς ξεκινά μια περίοδος που δεν θα θέλετε να παραμείνετε στα ίδια και τα ίδια. Οι φιλικές σχέσεις ξεκαθαρίζουν, ενώ οι ερωτικές ανανεώνονται.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Εύπιστους, ρομαντικούς, ονειροπαρμένους και εκτός πραγματικότητας σας βρίσκει η ημέρα. Είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε κάθε επιτήδειο που σας υπόσχεται χρήμα, αγάπη και κάθε τι που θέλετε.