Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9/2

 

Τα ζώδια για σήμερα 9/2

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ένας νέος έρωτας, που πληροί σε μεγάλο ποσοστό τις προδιαγραφές και τα ζητούμενά σας, κάνει την εμφάνισή του. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε να τον απολαύσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την οικογένειά σας, δεν σταματούν να σας ξαφνιάζουν, τόσο με τη συμπεριφορά τους όσο και με τις πράξεις τους. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να διαιτητεύσετε ανάμεσα σε δύο παρατάξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Πολλές οι επικοινωνίες σήμερα. Θα μιλήσετε με φίλους, γνωστούς, επαγγελματικούς συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα, ακόμα και με άτομα που είχατε ξεχάσει ότι γνωρίζετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα υποχρεωθείτε να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα και να στείλετε πάρα πολλά μηνύματα, για ένα οικονομικό σας θέμα, που δεν φαίνεται να λύνεται εύκολα. Σήμερα, ευνοούνται οι μετακινήσεις.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι θα είστε σήμερα,  απέναντι σ’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη. Θα έχετε το απαιτούμενο ψυχικό σθένος για να αντεπεξέλθετε στις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Διάφορες «πεσιμιστικές» σκέψεις απασχολούν το μυαλό σας και σας υποχρεώνουν να αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο για να απομονωθείτε και να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Οι φίλοι και οι παρέες, μπορεί να σας δίνουν χαρά, μπορεί και να σας ξεγελάσουν όμως. Κυρίως σε ό,τι αφορά στις οικονομικές συναλλαγές μαζί τους, καλύτερα να μην δανείσετε χρήματα, ούτε όμως και να δανειστείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Το να σας αναγνωρίσουν τη συμβολή σας, στο επαγγελματικό σας γίγνεσθαι, είναι το λιγότερο. Μια προαγωγή που περιμένατε και η θετική προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, συμβάλλει στην επιτυχία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Νομικά προβλήματα πάσης φύσεως ευνοούνται ως προς την λύση τους, ενώ ένα ταξίδι, που θέλατε εδώ και καιρό να κάνετε, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να το προγραμματίσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Δεν θα πρέπει να ενδώσετε στους ερωτικούς πειρασμούς που εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σας, κυρίως, αν βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, όπου το ρίσκο μιας απιστίας, είναι μεγάλο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, που πλέον δεν πληρούν τους όρους σας, είναι καιρός να τελειώσουν. Φυσικά, αυτό δεν θα περάσει έτσι ανώδυνα, αλλά ξέρετε ότι στο τέλος, εσείς θα βγείτε κερδισμένοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Αποφασίζετε να κόψετε κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα ή η κατανάλωση φαγητού και ποτού. Θέλετε να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας και γι αυτό, βάζετε «μνημόνιο» στη διατροφή σας.