Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 22/12

Τα ζώδια για σήμερα 22/12

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Μπορεί να βλέπετε να σας υποσκελίζουν άνθρωποι που δεν αξίζουν όσο εσείς, αλλά δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Αυτοί που παρακολουθούν την πορεία σας, ξέρουν καλά ποιοι είστε και σας το αναγνωρίζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Καταφέρνετε να αποφορτίζεστε ενεργειακά, από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να πηγαίνουν πίσω οι υποχρεώσεις σας. Γι αυτή σας, τη μοναδική ικανότητα, επιβραβεύεστε από ανώτερους και κατώτερους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Οι παρασκηνιακές ενέργειες στα ερωτικά σας, που, είτε κάνετε εσείς, είτε το ταίρι σας, δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα και σταδιακά θα σας οδηγήσουν στο χωρισμό. Σταματήστε τις ατασθαλίες αμέσως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Πιστεύετε ότι, ό,τι κι αν κάνετε στις συνεργασίες σας, το αποτέλεσμα δεν είναι αρκετό ούτε ικανοποιητικό για να εξελιχθούν και να δώσουν αποτελέσματα. Αυτό σας φέρνει ένταση. Γι αυτό, προσοχή.

 

ΛΕΩΝ

 

Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας. Επανεξετάζετε διεξοδικά, αν θα πρέπει να ενδώσετε ή όχι, ειδικά αν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Ένα καινούριο ξεκίνημα, στην προσωπική σας ζωή, θα γίνει με σύνεση και αίσθηση της προσωπικής σας ευθύνης. Τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει από το να πάει εξαιρετικά καλά.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Τελειώνουν σήμερα διαμάχες με κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας –κυρίως τις γυναίκες – που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Τα ξεκαθαρίσματα σας ωφελούν και οικονομικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η αναβολή ενός ταξιδιού ή μιας μικρής μετακίνησης, σας νευριάζει και σας αγχώνει, καθώς το περιμένατε πώς και πώς. Εποικοδομητικές οι επικοινωνίες θα σας φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Μετά από μία περίοδο «μνημονίου» στα οικονομικά σας, τώρα μπορείτε να πείτε επί της ουσίας, ότι έχει μπει τάξη. Αισθάνεστε απελευθερωμένοι και σίγουροι για την οικονομική σας πορεία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έχει πολύ μεγάλη σημασία για σας η δημόσια εικόνα σας γι αυτό και κάνετε σκληρές προσπάθειες για να είστε στο επίκεντρο. Η επιδίωξή σας όμως αυτή μπορεί να σας εμπλέξει σε σκάνδαλα, γι αυτό προσέχετε πολύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Παθιασμένος ρομαντισμός και έντονα συναισθήματα σας διακατέχουν. Τα προβλήματα προκύπτουν από τις σχέσεις σας με γυναικεία, κυρίως, πρόσωπα, τα οποία προσπαθούν να σας επιβληθούν, με κάθε τρόπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Προσπαθήστε να καλλιεργήσετε την ιδιότητά σας να κρίνετε τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες τω ανθρώπων που συναντάτε. Θα δείτε μεγάλη βελτίωση στη ζωή σας από αυτό. Η συμμετοχή σας σε ομάδες, φέρνει οφέλη.