Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1/03

 

Τα ζώδια για σήμερα 1/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Έντονο σαν συναίσθημα η μοναξιά και ψάχνετε συντροφιά. Δεν αποκλείεται να ενδώσετε σε προτάσεις φίλων για έξοδο και διασκέδαση, μπορεί και μέχρι πρωίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Δημοφιλείς και άνετοι στην επικοινωνία θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στη διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου. Θα μιλήσετε με πολλούς φίλους και γνωστούς και θα ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ερωτικά ξεκινά ο μήνας για σας, φέρνοντάς σας έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει τη ζωή σας πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η μοναξιά, είναι η μοναδική σας επιλογή και όχι πάντα κατ’ επιλογήν. Είστε κυνικοί, σκληροί και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, σε όλους, χωρίς να σας νοιάζει ποιον θα θίξετε.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Αισθάνεστε πολύ χαρούμενοι καθώς νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ένα άτομο κύρους, είναι στο πλευρό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Δεν είστε συγκεντρωμένοι στις δουλειές που πρέπει να κάνετε και το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά. Ή θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, είτε θα έχετε συνέπειες.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Πολύ ερωτικοί και πολύ αισθησιακοί παρουσιάζεστε σήμερα ενώπιον του συντρόφου σας και αυτό θα είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη και για τους δυο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Τα παραλειπόμενα των σχέσεων και των συνεργασιών στο προσκήνιο για ανάλυση και λύση των κακώς κειμένων. Θα καταφέρετε να βρείτε άκρη στο μπέρδεμα και αυτό θα σας αναγνωριστεί από όλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Είναι πολύ πιθανό οι ενοχλήσεις υγείας, που αισθάνεστε, να είναι ψυχοσωματικής προελεύσεως. Για αυτό και θα πρέπει να αναζητήσετε εντός σας, τις λύσεις τους, αφού βέβαια επισκεφθείτε το γιατρό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Ο ρομαντισμός λείπει ολοκληρωτικά απ’ τη ζωή σας, αλλά δεν φαίνεται να κάνετε καμιά προσπάθεια να τον επαναφέρετε. Ασχολείστε περισσότερο με τη δουλειά και την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ενδοοικογενειακές υποθέσεις και ο τρόπος που θα λυθούν τα προβλήματα, είναι το κυρίως θέμα για σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε «σολομώντειες» λύσεις προκειμένου να είστε δίκαιοι.

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Επικοινωνιακά, σήμερα, θα διαπρέψετε. Θα ανταλλάξετε γνώμες, ιδέες, απόψεις με φίλους αλλά και μηνύματα ή τηλεφωνήματα αγάπης, με τους αγαπημένους σας.