Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21/12

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/12

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Ορθή σκέψη, ορθή κρίση, ορθές ενέργειες και καίριες αποφάσεις, επιτρέπουν στα επαγγελματικά σας σχέδια να προωθηθούν και να εκπληρωθούν. Επαγγελματική καταξίωση, αναγνωρισιμότητα και πρόοδος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έχετε κουραστεί από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Αναζητάτε διεξόδους για το άγχος και την κούραση που φαίνεται να σας έχει καταβάλλει. Ίσως αν αποφασίζατε ένα μικρό ταξίδι, ή μια εκδρομή, θα σας έκανε καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ο ερωτισμός σας, είναι πολύ πιθανό να βρει διέξοδο σε καταστάσεις που θα βλάψουν τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Προσμετρήστε τι ρισκάρετε και «παίξτε» χωρίς φόβο και πάθος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Στο προσκήνιο οι σχέσεις, στο μικροσκόπιο οι συνεργασίες και οι αισθηματικές δεσμεύσεις. Η απόφασή σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, μπορεί να σημαίνει και ένα οριστικό τέλος για κάποιες από τις σχέσεις σας.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Μικρά προβλήματα υγείας, μπορεί να γίνουν τεράστια αν τα παραμελήσετε ή δεν ακούσετε τις συμβουλές του γιατρού σας. Δώστε χρόνο στο νέο επαγγελματικό σας ξεκίνημα, να δείξει μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Δεν θα ενδώσετε στον έρωτα έτσι απλά, χωρίς να αναλύστε όλες τις παραμέτρους και χωρίς να αξιολογήσετε τα οφέλη του. Η ενασχόλησή σας με τα παιδιά, είτε δικά σας, είτε των άλλων θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Σοβαρές συζητήσεις για οικογενειακά θέματα θα σας κρατήσουν απασχολημένους σήμερα. Οι γυναίκες της οικογένειάς σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο ως προς τη λύση ενός προβλήματος.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Μικρές μετακινήσεις, ταξίδια για επαγγελματικούς ή επιμορφωτικούς λόγους. Αυτό όμως, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας, είναι οι επικοινωνίες και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα επικοινωνιακά μέσα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Βάζετε σε καλή σειρά τα έξοδά σας και ρεγουλάρετε πολύ ικανοποιητικά τα έσοδα. Αυτό θα σταθεροποιήσει την οικονομική σας κατάσταση και θα δώσει ανοδικές τάσεις στα οικονομικά σας γενικότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Μια γυναίκα, πιθανότατα σε θέση κλειδί, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία από δω και στο εξής. Η διάθεσή σας καλή, η ψυχολογία σας ανεβασμένη και οι συνθήκες εξαιρετικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, μπαίνουν σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Αυτό σας επιτρέπει να σκέφτεστε περισσότερα ορθολογιστικά και να μην αφήνετε το υποσυνείδητό σας να επηρεάζει το νου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Διασκέδαση μαζί με φίλους, ενδείκνυται σήμερα, αν φυσικά το επιτρέπουν τα οικονομικά σας. Ανεβασμένη αρκετά η ψυχολογία σας, αλλά και το κέφι. Συζητήσεις με γυναίκες μπορεί να δώσουν λύσεις, εκεί που δεν το περιμένετε.