Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 8/03

 

Τα ζώδια για σήμερα 8/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, κέρδη από τύχη, καλοπέραση, διασκέδαση και άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται βοηθούν στο να επιτευχθούν οι επιδιώξεις και τα όνειρά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ένας έρωτας έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σας και να σας βγάλει, με θετικό τρόπο, από την πεπατημένη. Καλό θα είναι, πριν ενδώσετε να σκεφθείτε λίγο με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ενδοοικογενειακές διενέξεις και αντιπαραθέσεις για θέματα, κληρονομικά, ή ακινήτων, θα σας φέρουν σε κόντρα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας, να χάσει την ψυχραιμία του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Αρκετές οι επικοινωνίες σας σήμερα. Θα ανταλλάξετε γνώμες, ιδέες, απόψεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και ερωτικά μηνύματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό, θέλοντας να βάλετε σε τάξη την αταξία που υπάρχει. Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να σας εκνευρίσουν, αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ευερέθιστοι, ευέξαπτοι, εύθικτοι, παρουσιάζεστε σήμερα, στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με πολλούς ανθρώπους.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Η κακή ψυχολογία, φέρνει διενέξεις με το περιβάλλον σας. Δεν είστε σε θέση να συνεννοηθείτε με κανέναν. Προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι, στον προσωπικό σας χώρο και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας να συμπαρασταθούν στα δύσκολα και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κάθε φορά που τους έχετε ανάγκη. Η κοινωνική σας ζωή στο προσκήνιο σήμερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας και αντί για εσάς, ευνοούνται από τους εργοδότες σας, άλλοι με λιγότερα προσόντα. Κρατήστε ψύχραιμη στάση. Σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Οι δουλειές τρέχουν, οι υποχρεώσεις σας κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση, ενώ εσείς ταξιδεύετε με τη σκέψη σας «αλλού». Ίσως θα σας έκανε καλό ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Ερωτικοί, αισθησιακοί, με πολύ «καυτές» διαθέσεις, θα πλησιάσετε το ταίρι σας για να περάσετε μαζί αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Οι ελεύθεροι, θα πειραματιστείτε ερωτικά, με ασυνήθιστους και παράξενους ανθρώπους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Μια σχέση, ίσως μακροχρόνια, έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσετε αν θα τελειώσει ή θα συνεχίσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει πιο πέρα αν δεν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.